Pai , sa fiu concisa atunci … Ceea ce eu am spus este ca , atata timp cat a fost in vigoare Legea 263/2010 , Casa de Pensii de care apartin a eliberat la cerere - pe loc daca te-ai prezentat la ghiseu cu buletinul si un talon de pensie - buletinul de calcul al pensiei . Eu l-am cerut printr-o cerere si l-am primit prin posta . Si nu cred ca era vreo prevedere in respectiva lege privitor la acesta , dar e ( cred ) dreptul omului sa-si poata verifica exactitatea calculelor . Ma ofer - daca va indoiti - sa va scanez si sa va trimit buletinul meu . Trimiteti-mi pe mesaj privat o adresa de mail . Posibil ca , deocamdata , nu le elibereaza , in contextul actual cred ca sunt sute de mii de cereri , si au de eliberat deciziile restante si sa faca mica recalculare . PS. Daca va faceti cont pe CNPP , va puteti lista acest buletin , dar numai pentru perioada de dupa 01.04.2001 .
ce inseamna acest lucru ? o parere , ca noi nu trebuie sa stim prea multe !
daca sunteti draguta , puteti spune ce Casa de Pensiia a procedat si conformat solicitarii dvs ? eu am solicitat si nu am primit
Nu cautati teorii ale conspiratiei , ca nu sunt ( e doar opinia mea ) . Cu aplicarea noii legi a pensiilor , au fost un numar de erori date de softul folosit , cel putin asa pare … Nicidecum atatea cate s-au vehiculat prin presa , foarte multe dintre cele pe care pensionarii le-au considerat erori - de fapt - nu sunt , doar au interpretat ( pensionarii ) gresit legea , dar , pe toate posturile tv au fost indemnati sa le conteste si convinsi ca sunt sute de mii de decizii eronate , si - subtil - ca functionarii caselor de pensii au sarcina sa faca cumva incat sa se micsoreze valoarea care trebuie platita din fondul public de pensii . Oricat de absurd ar parea , multi au crezut-o , iar casele s-au trezit cu un numar urias de reclamatii . Toate acestea trebuie analizate individual , pensia calculata din nou manual … iar numarul functionarilor este … cat este … Sunt convinsa ca veti primi raspuns , poate nu chiar in termenul legal - care , desigur , ar trebui respectat - , dar ( obiectiv ) , oamenii aceia fac si ei ce este omeneste posibil … Acel numar de inregistrare , cu data , v-ar fi de folos intr-o actiune in instanta , in care sa reclamati ca nu s-a respectat acel termen prevazut de lege pentru raspuns . Dar , sunt convinsa , pana la termenul pe care-l veti primi pentru inceperea unui eventual proces , de mult veti avea un raspuns la acea cerere . Nu stiu cum e acum cu eliberarea acelui buletin de calcul pe noua lege , dar , pe cea anterioara , la Casa de Pensii de care apartin , daca pensionarul se prezenta personal la ghiseu cu buletinul si un cupon de pensie , i se lista pe loc .
Nu aveti nicio legatura cu acel nr. de inregistrare.
Restul am spus ce este de facut.
Nu vi se transmite nici un nr.de ionregistrare.
Nu aveti nicio legatura cu acel nr. de inregistrare.
Restul am spus ce este de facut.
Da,dar nu știu dacă acea suma de 818 se va opri din pensie in continuare.
Cornel Vasile a scris:
De la 01.09.2024 veti primi 3015 lei, asa reiese din postarea dvs.
Nu era vorba de impozit , ci de o poprire pe pensie.
www.avocatnet.ro/forum/discu...