avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate mateicamelia30

Activitate mateicamelia30

Am si eu un credit imobiliar ipotecar facut in franci in momentul in care am luat creditul mai exact 2007 chf =2,8 ron cu aproximatie acum rata la banca depaseste cu mult posibilitatea noastra de plata avem lunar o rata de 400 chf ,suntem 4 membri si doar sotul meu este salariat si mai beneficiem de un ajutor de insertie pentru al 2 -lea copil .La banca am fost si am discutat care ar fi posibilitatile dar solutiile gasite de ei ne ingreunau mai mult decat sa ne ajte.
va rog spuneti-ne ce am putea face nu stim exact despre ce lege era vorba in zvonurile de la tv.
daca optez pentru concediu de ingrijire copil si aleg optiunea cu 12 luni si ma intorc imediat la munca si primesc stimulentul de insertie de 500 ron ;angajatorul imi poate incheia contractul de munca in perioada in care beneficiez de acest stimulent?
ce este de facut in cazul in care nu mai pot sa imi platesc rata la banca? Am fost la banca unde am creditul imobiliar si am cerut o solutie dovedind cu acte ca nu am posibilitate sa imi mai platesc rata, iar acestia au trimis o cerere mai departe la bucuresti dupa cateva ore am primit raspunsul asa zisa solutie a lor ,prin telefon i-au spus sotului meu ca singura solutie ar fi ca 6 luni sa mai micsoreze putin rata de la 400 CHFla 250 urmand sa platim un comision de 150CHFsi diferenta sa o includa in urmatoarele rate . Practic ajutorul unde este respir un pic 6 luni dupa care platesc o rata mai mare si un comision pentru acest lucru.ce sa fac cui sa ma adresez ca sa obtin raspunsuri corecte.