avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate idaniel68

Activitate idaniel68

Răspuns la discuția mostenire dupa deces
totusi, nu exista nicio modalitate ca spre exemplu din trei copii doar unul sa mosteneasca tot dupa decesul parintelui?
ce act poate intocmi un parinte inainte de deces ca unul din copiii lui sa nu poata mosteni sau actiona in instanta dreptul la mostenire dupa decesul acestuia
Discuție divort
dupa divortul de anul trecut sotia mea a plecat din apartamentul pe care l-am cumparat impreuna, in el locuind eu cu fiica.
deoarece inca nu am facut partajul intrebarea mea este: sotia este obligata sa contribuie cu cota parte la plata intretinerii apartamanetului cu toate ca nu locuieste in el dar este proprietara impreuna cu mine?

multumesc pentru raspuns

in cazul unui proces de partaj intre doi soti in instanta cine trebuie sa suporte cheltuielile generate de taxa de timbru, expertize, etc.?

multumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara
copilul sta la bunici in alta localitate unde nu se stie adresa exacta iar parintele nu mai sta la domiciliul de la data judecatii, nu se stie adresa exacta unde sta
care pot fi consecintele in cazul in care in urma divortului unul din parinte este obligat sa plateasca celuilalt o pensie alimentara fixa pt. un copil minor dar nu o achita lunar ci o depune intr-un cont bancar apartinand parintelui ce trebuie sa plateasca aceasta pensie?

deoarece parintele ce trebuie sa primeasca aceasta pensie nu a furnizat parintelui ce trebuie sa plateasca pensia nici adresa unde trebuie trimisa prin mandat postal nici un cont bancar in care trebuie virata, parintele care trebuie sa plateasca pensia alimentara poate suferi decizii legale si care ar fi acelea?

multumesc
care este posibilitatea si ce trebuie facut pentru de a deveni proprietar unic
al unui imobil care este in proprietatea ambilor soti?
multumesc