va ro sa imi spuneti, daca este normal ca dupa ce am fost judecat de judecatoria campina, si condamnat 8luni pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice, recursul declarat sa se judece la curtea de apel ploiesti????? adica nu trebuia sa fiu citat la tribunal si dupa la curtea de apel???
si va mairog sa imi spuneti daca eu cer la primul termen de la recurs amanare pt angajare aparator mi se acorda???? va multumesc
multumesc mult. dar eu am o alta problema. am fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice, iar la etilotest aveam 0.74 in aerul expirat. mai mult ca sigur exista posibilitatea ca la proba biologica sa fie peste 0.80 limita admisa ceea ce duce la intocmirea unui dosar penal. doream sa stiu daca a trecut perioada de incercare sau nu. in mod normal mai ar fi trebuit sa treaca inca 10 zile. dar doream sa stiu daca se tine cont de zilele(castig)care se considera executate sau ma astept la o alta condamnare?????
buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o mare problema cu care ma confrunt! am fost condamnat in anul 2007 la o pedeapsa de 5 ani si 2 luni pedeapsa cu executare. am fost arestat la data de 24 august 2007. am fost eliberat la data de 04 martie 2011, in acel moment avand 62 zile castig la munca care sunt considerate zile executate. va rog sa imi spuneti perioada care mi-a ramas neexecutata este pana la data de 24 octombrie 2012, sau se scad cele 62 zile si atunci perioada ramasa neexecutata este pana 22augut 2011. astept un raspuns si va multumesc foarte mult
va multumesc mult pentru raspuns. va precizez ca au avut certificatul depus la dosar. dar vreau sa va mai spun ca ei au declarat ca din anul 2007 comercializeaza asfel de produse prin diferite targuri, si au depus la dosarul de instanta chiar si documente care atesta faptul ca ei au vandut in mai multe locuri astfel de produse,insotite de cd-uri
ma judec cu o firma, care afirma ca i-am copiat. mai exact fac rame de iconite. firma respectiva s-a inscris la OSIM, dupa care m-a dat in judecata. intre timp m-am inscris si eu la OSIM, am fost chemat in judecata pe ordonanta presedentiala, si lor li s-a respins cererea ca ,, inadmisibila. acum m-am trezit dupa 3 saptamani de la instanta ca sunt chemat la politie ca am dosar penal. pot avea probleme?, dat fiind faptul ca lor pe data de 31 martie li s-a emis certificatul de la osim, iar eu am abia 2 luni de cand m-am inregistrat???