avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate gheorgheangelica

Activitate gheorgheangelica

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in cerea de chemare in judecata am solicitat cheltuieli de judecata, apoi mi-am luat un avocat care a modificat cererea fara sa-mi spuna si fara acordul meu.
am rezolvat si am initiat pe cont propriu, fara doamna avocat care nu mi-a cerut acordul pentru modificarea cererii, un proces de recuperare a cheltuielir, am castigat si am recuperat si cheltuielile de judecata, au fost vitrate in contul bancar.
Sora mea care a terminat facultatea de drept dar care nu profeseaya m-a ajutat cu procesul
Eu vă mulțumesc oricum pentru mesajul dumneavoastră și discuția purtată, am să fac o cerere de modificare a hotărârii conf. Art 442 din cpc
Atâta timp cât instanta i a respins cererea de chemare în garanții, dacă se judecă procesul nu avea cum să câștige pentru că ea a trecut întreaga vina pentru neplata primelor de stat către Ministerul Dezvoltării pe care instanța nu l a acceptat în cererea de chemare în garanție, deci cel care a pierdut și avea să piardă chiar dacă se judecă procesul era pârâtul, nu reclamantul care nu a plătit taxa de timbru
Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră, dacă i se acceptă cererea de chemare în garanții se consideră că BCR a câștigat procesul, în această situație de acceptare a cererii putea BCR să fie prejudiciată că nu s a câștigat procesul

Dapix a scris:

Întrebați INSTANȚA de judecată, nu pe mine.
Instanța de judecată a concluzionat că, prin neplata taxei de timbru, ați pierdut procesul din start, și i-ați provocat prejudicii pârâtului BCR, care a cheltuit bani pe taxa de timbru degeaba, fară ca procesul să se poată judeca din culpa reclamantului (adică din cauza dvs.).

Drept urmare, instanța a dispus, ca partea care a pierdut procesul să-i plătească cheltuielile de judecată ale pârâtului BCR, deoarece din cauza reclamantului care nu a platit taxa de timbru, nu s-a putut judeca procesul.

Pe viitor, riscați să fiți executată silit, dacă nu veți plăti benevol cheltuielile de judecată către BCR.

de une ati ajuns la concluzia ca am pierdut, in hotarare mentioneaya ca i-a respins cererea de chemare in garantii introdusa de BCR si nimic altceva
am actionat in instanta BCR banca pentru locuinte, dar pentru ca taxa de timbru a fost prea mare nu am platit-o. La randul ei BCR a facut cerere de chemare in garantii si a platit taxa de timbru, instnta i-a respins cererea de chematere in garantii ca neintemeiat, mie mi-a anulat cererea ca nettimbrata si a hotarat sa platesc eu catre BCr cheltuieli de judecata repreyentate de taxa de timbru.
de unde reiese cas eu am pierdut procesul si de ce eu trebuie sa platesc cheltuieli de judecata catre BCR.
Multumesc
este vorba despre deschiderea rolului unic nominal si despre furnizarea deciziei de impunere pentru imobil si casa, nu sunt persoana juridica
va rog sa-mi comunicati unde ma pot adresa , carei institutii pentru interpretarea unor prevederi din codul fiscal, intrucat primaria interpreteaza eronat codul fiscal.

Carei institutii ANAF sau Ministerului finantelor.

Va multumesc
Cheltuieli de judecata pe cale separata.
Va rog sa ma lamuriti cu urmatorul aspect. Daca chitantele au fost taiate dupa finalizarea procesului la instanta de fond, mai pot cere cheltuieli de judecata pe cale separata. Instanta imi ia in calcul cheltuielile daca sunt facturate dupa finalizarea instantei de fond
Care este actul normativ in vigoare care reglementeaza rolul unic nominal?