avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog sa-mi comunicati unde ma pot adresa , carei ...
Discuție deschisă în Executare silită

va rog sa-mi comunicati unde ma pot adresa , carei institutii ...

va rog sa-mi comunicati unde ma pot adresa , carei institutii pentru interpretarea unor prevederi din codul fiscal, intrucat primaria interpreteaza eronat codul fiscal.

Carei institutii ANAF sau Ministerului finantelor.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gheorgheangelica , utilizator 09:23, 30 Martie 2022
Buna ziua!

Va puteti adresa si unui avocat sau unui contabil pentru a va explica nelamuririle avute.
este vorba despre deschiderea rolului unic nominal si despre furnizarea deciziei de impunere pentru imobil si casa, nu sunt persoana juridica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe apartament emilot66 emilot66 Eu si fratele meu suntem copropietari pe apartamentul in care locuim. Acum o saptamana am vrut sa platesc impozitul la Primarie dar surpriza! Mi-sa spus pe un ... (vezi toată discuția)
Plata impozit imobil maryag maryag as avea o intrebare daca pe un contract de cumparare a unui imobil locuinta sunt trecuti si sotul si sotia e normal ca la plata impozitului sa se plateasca ... (vezi toată discuția)
Definitie imobil cod fiscal tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am intocmit la 01.06.2015 catre Directia taxe si impozite locale a municipiului X declaratia speciala de impunere pentru stabilirea impozitului pe ... (vezi toată discuția)