avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata pe cale separata. Va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata pe cale separata. Va rog sa ma lamuriti ...

Cheltuieli de judecata pe cale separata.
Va rog sa ma lamuriti cu urmatorul aspect. Daca chitantele au fost taiate dupa finalizarea procesului la instanta de fond, mai pot cere cheltuieli de judecata pe cale separata. Instanta imi ia in calcul cheltuielile daca sunt facturate dupa finalizarea instantei de fond
Cel mai recent răspuns: gheorgheangelica , utilizator 15:57, 9 Aprilie 2024
Nu are importanță când tăiați chitanțele, pentru că în contractul dintre avocat și client puteți trece orice alt termen pentru plată decât data semnării.

Importanță are dacă ați menționat la prima instanță că vă rezervați dreptul de a solicita cheltuieli pe cale separată. Ați menționat asta?
Dacă ați solicitat acest lucru.la fond si a fost menționat în încheierea de ședință sau sentința atunci puteti cere .
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in cerea de chemare in judecata am solicitat cheltuieli de judecata, apoi mi-am luat un avocat care a modificat cererea fara sa-mi spuna si fara acordul meu.
am rezolvat si am initiat pe cont propriu, fara doamna avocat care nu mi-a cerut acordul pentru modificarea cererii, un proces de recuperare a cheltuielir, am castigat si am recuperat si cheltuielile de judecata, au fost vitrate in contul bancar.
Sora mea care a terminat facultatea de drept dar care nu profeseaya m-a ajutat cu procesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale separata cheltuieli de judecata ContSters83715 ContSters83715 Va rog sa imi confirmati daca formularea este absolut corecta sau nu \"In privinta cheltuielilor de judecata imi rezerv dreptul unei negocieri pe cale ... (vezi toată discuția)
Lipsa chitanta onorariu avocat la dosarul de fond cris2020 cris2020 Daca la dosarul de fond, judecat si avand hotarare definitiva si irevocabila nu exista chitanta de onoariu avocat atasata in dosar ci doar imputernicirea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)