Cheltuieli de judecata pe cale separata.
Va rog sa ma lamuriti cu urmatorul aspect. Daca chitantele au fost taiate dupa finalizarea procesului la instanta de fond, mai pot cere cheltuieli de judecata pe cale separata. Instanta imi ia in calcul cheltuielile daca sunt facturate dupa finalizarea instantei de fond
Nu are importanță când tăiați chitanțele, pentru că în contractul dintre avocat și client puteți trece orice alt termen pentru plată decât data semnării.
Importanță are dacă ați menționat la prima instanță că vă rezervați dreptul de a solicita cheltuieli pe cale separată. Ați menționat asta?
gheorgheangelica
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
in cerea de chemare in judecata am solicitat cheltuieli de judecata, apoi mi-am luat un avocat care a modificat cererea fara sa-mi spuna si fara acordul meu.
am rezolvat si am initiat pe cont propriu, fara doamna avocat care nu mi-a cerut acordul pentru modificarea cererii, un proces de recuperare a cheltuielir, am castigat si am recuperat si cheltuielile de judecata, au fost vitrate in contul bancar.
Sora mea care a terminat facultatea de drept dar care nu profeseaya m-a ajutat cu procesul