O societate pe actiuni poate face conventie civila pentru doi cenzori (din afara unitatii) care sunt pensionari?
Daca se poate unde trebuie inregistrat acest contract si care sunt contributiile datorate de catre cenzor si angajator si cum trebuie sa apara in D112?
O societate pe actiuni poate face conventie civila pentru doi cenzori (din afara unitatii) care sunt pensionari?
Daca se poate unde trebuie inregistrat acest contract si care sunt contributiile datorate de catre cenzor si angajator si cum trebuie sa apara in D112?
Se poate retine unui salariat Pensie alimentara pentru un minor, daca de la tribunal nu a venit nici un fel de instiintare sau hotarare la societate pentru retinerea pensiei alimentare din salarii?
Am un salariat pe perioada determinata 1 luna 22/07/2014 - 22/08/2014 care prezinta un CM cod 6 (ne mai lucrand in ultimele 12 luni). pe perioada 11-15/08/201.
Am primit o instiintare de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Prahova, ca datorez o suma de bani conf OUG nr. 44/2014 pe perioada 01.07.2011-18.02.2012. Mentionez ca am ramas in crestere si ingrijire copil pana la 2 ani pe data de 10.05.2010 (atunci era o singura optiune si anume 85% din salariu net timp de 2 ani). In aceasta perioada nu am obtinut nici un venit.
Intrebarea mea este, de ce trebuie sa platesc aceasta suma si daca este o greseala unde ma adresez.
Multumesc