Buna ziua, Dul Mircea Carp ! Astep cu mare interes un raspuns de la dvs.dupa ce v-am trimis deciziile de pensi si cupon de pensie. . Mii de multumiri ! (0771191361)
Anul nasteri 03031963/ Anul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate04.11209/(3)Anul in care ati trecut la limita de varsta. 25 10, 2002. / Punctajul mediu anual cu toate cifrele de dupa virgula de pe un cupon in plata. 0.75422 .
Pensia la limita de varsta am primit-0 acum cateva luni . desi eram pensionara din 2022 .. mi au dat din spate .. dar cred ca nu ese corect. A trebuit sa lae spun eu povestea acestaea .. ca eu am decizie cu 2 ani in spate.. Casa de P ensiii nu mi-a zis nimic..))
... Se poate calcula cea mai avantoasa pensie si sa ramna cea avantajoasa ??
Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ultima. Dar mi s-a luat 7 lun din vechime.. contributiva. Pe toate decizile am 15 ani cotizat ,, 13 ani imvaluditate. Total 33 ani , Din cei 15 ani 10 sunt la grupa 1 Pensia 1500 a ramas 1400 lei Va nultumesc frumos !
Buna ziua ! Sunt nascuta in 1963 .,vchime in munca de 20 ani Sunt pensionata din 2009 de invaliditate cu handicap .Din 2017 am grad accentuat. ,Am zece ani de grupa 1 de munca. Orasul in care locuiesc este cu grad de poluare .Beneficiez de grupa de munca fiind o persoana cu handicap Sau reducerea cu 2/3 din stagiul total de cotizare fiind grad accentuat ?? ? Cand as putea iesi la pensie.pt. limita de varsta . Va multumesc ! Astept raspuns de la dv. !! Multa sanatate !
RECALCULARE PENSIE DE INVALIDITATE.
Salutari ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.-
Am 57 de ani . Pensionata din 2009 cu handicap. . Am 20 de vechime in munca . si 11 ani de invaliditate. din care 3 ani gradul 2 accentuat, si gradul 3 mediu. Pensia este de 704 lei. Cum ma ajuta certificatul de handicap la recalcularea punctajului. Va multumesc frumos !!
Citez : D.le , Carp Mircea ,imi pare foarte rau .. dar va contrazic.. exista pensie . nu cum ziceti d.vs ,, indemnizatie sociala.,,. La mine scrie pe decizie ,PENSIE DE INVALIDITAE ,,
Asa ca vorbim de pensie nu de indemnizatie.. Si trebuie respectata legea pensiilor de toate genurile . etc..))
Legea pentru pensia mininima a fost 520 d lei , de unde au dreptul sa imi diminueze aceasta pensie ?.. Nu respectam legea ??.. Indiferent de calcul ??. Unde-i lege nu-i tocmeala nu ??