avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate Hoffa

Activitate Hoffa

Buna seara
Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie:
Cineva posteaza pe internet intr-un ziar anumite comentarii denigratoare la adresa unui administrator de firma.
Cum pot si unde sa ma adresez pentru o plangere referitor la postarea respectiva? si ce impact are aceasta plangere ?
Hoffa a scris:

Buna ziua
Suntem interesati sa stim daca functioneaza si la noi urmatorul lucru :
Reglementările menționate conțin garanții că viața intimă, familială și privată a persoanelor va fi respectată de autoritățile publice (cf. CR(26) și CEDO(8)). CEDO(8.2) prevede și o excepție, când este justificat amestecul unei autorități publice în exercitarea dreptului la viață privată:

Nu este admis amestecul unei autorităţi publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege şi dacă constituie o măsură care, într-o societate democratică, este necesară pentru securitatea naţională, siguranţa publică, bunăstarea economică a ţării, apărarea ordinii şi prevenirii faptelor penale, protejarea sănătăţii sau a moralei, ori protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.

Hoffa a scris:

Art. 26. (1) Evaluarea practică prevăzută la art. 25, este susţinută în cadrul şcolilor de conducători auto, pe vehicule deţinute de către acestea echipate cu cu un sistem tehnic de monitorizare video şi audio; sistemul tehnic trebuie să conţină două camere de luat vederi montate în interiorul vehiculului, orientate una spre interiorul acestuia astfel încât să se poată vizualiza cursantul şi instructorul auto/examinatorul, şi una orientată paralel cu axul drumului astfel încât să se poată vizualiza traseul urmat de vehiculul respectiv. Vehiculelor utilizate la pregătirea practică pentru categorieiile AM, A1, A2 şi A sunt exceptate de la dotarea cu acest sistem.

Buna ziua
Suntem interesati sa stim daca functioneaza si la noi urmatorul lucru :
Reglementările menționate conțin garanții că viața intimă, familială și privată a persoanelor va fi respectată de autoritățile publice (cf. CR(26) și CEDO(8)). CEDO(8.2) prevede și o excepție, când este justificat amestecul unei autorități publice în exercitarea dreptului la viață privată:

Nu este admis amestecul unei autorităţi publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege şi dacă constituie o măsură care, într-o societate democratică, este necesară pentru securitatea naţională, siguranţa publică, bunăstarea economică a ţării, apărarea ordinii şi prevenirii faptelor penale, protejarea sănătăţii sau a moralei, ori protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.
Art. 26. (1) Evaluarea practică prevăzută la art. 25, este susţinută în cadrul şcolilor de conducători auto, pe vehicule deţinute de către acestea echipate cu cu un sistem tehnic de monitorizare video şi audio; sistemul tehnic trebuie să conţină două camere de luat vederi montate în interiorul vehiculului, orientate una spre interiorul acestuia astfel încât să se poată vizualiza cursantul şi instructorul auto/examinatorul, şi una orientată paralel cu axul drumului astfel încât să se poată vizualiza traseul urmat de vehiculul respectiv. Vehiculelor utilizate la pregătirea practică pentru categorieiile AM, A1, A2 şi A sunt exceptate de la dotarea cu acest sistem.
Hoffa a scris:

Buna ziua
Cazul respectiv este din Jud Arad, este un caz similar cu cei 3 vanatori despre care ne spuneti dvs.
noi am sunat si la 112 sambata 10.11.2012 ora 11:00 dar respectiva doamna nu s-a aratat foarte impresionata de acest caz.
Detinem fotografii cu cainele impuscat, vanatori
Ce ne sfatuiti sa facem ?
Probabil se cauta musamalizarea cazului.

Buna ziua
Cazul respectiv este din Jud Arad, este un caz similar cu cei 3 vanatori despre care ne spuneti dvs.
noi am sunat si la 112 sambata 10.11.2012 ora 11:00 dar respectiva doamna nu s-a aratat foarte impresionata de acest caz.
Detinem fotografii cu cainele impuscat, vanatori
Ce ne satuiti sa facem ?
Probabil se cauta musamalizarea cazului.
Nu cred ca pe un drum national european se incerca exterminarea canilor pentru a - si pregati
ei zona de populare cu puieti de iepuri sau alte animale destinate vanatorii.Constatarea a fost efectuata si de politia comunei respevtive, chiar daca exista o astfel de autorizatie nu cred ca s-a obtinut pentru zona drumului national european.
Buna seara
Un caz neplacut sambata in jurul orei 10:50 - 11:00 am asistat la o vanatoare de caine maidanez pe DN E 68 in timp ce mergeam spre Pecica - Nadlac.
Dintr-o masina sa tras in timpul mersului asupra canelui de un grup de vanatori.
Lovit mortal.
Noi ne aflam in spatele acestora la aproximativ 15-20 m, viata noastra a fost pusa in pericol.
Acestia s-au oprit dupa impuscarea maidanezului, ne-am oprit si noi intrebandu-i daca stiu ce fac ? raspunsul soferului a fost " AVEM ELIBERATA AUTORIZATIE SA IMPUSCAM ACESTI CANI " si sa ne vedem de drum.
Curiozitatea consta in : au sau nu acest drept si mai mult sa o faca pe un drum public pe unde treceau multe autoturisme si Tir-uri atat Romanesti cat si straine.
Va multumim.
Răspuns la discuția Informatie - Politia Animalelor
Va multumesc mult pentru sprijin.