avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate Balteanu_Vlad

Activitate Balteanu_Vlad

Buna ziua,
Exista vreo modalitate prin care pot afla cine a pus numarul unei prietene pe un site de matrimoniale? Numarul prietenei mele este pe abonament la orange, prin urmare este inregistrat pe numele ei.
Va multumesc
Vreau sa vad ce declara, pentru ce este cercetat si eventual ce pedepse pot fi aplicate in cazul lui, mai ales poate il pot ajuta in vre-un anumit fel.
Balteanu_Vlad a scris: la ora 22.26

Cel putin as putea afla pentru ce este cercetat si eventual ce pedepse pot fi aplicate in cazul lui?

Editat de moderator simonette12-am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive, cata vreme aveti posibilitatea sa modificati/completati mesajul timp de 30 de minute de la publicare (pct.1.3 din Regulament)
Multumesc pentru intelegere.
Sa inteleg k nu pot asista la momentul in care el da declaratie?
Buna seara! In cazul in care varul meu a fost implicat intr-un incident, avand ca obiect infractiunea de vatamare corporala, a fost chemat la sectia de politie pentru a da declaratii, pot sa il insotesc in momentul in care da declaratii(sunt student la drept).Va rog raspuns!Multumesc
Si cu partidul politic - persoana juridica care se demonstreaza ca are aceste inclinatii..ce se intampla?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns vis-a-vis de aceasta situatie. Stim foarte bine ca pedeapsa complementara de dizolvare a persoanei juridice nu se poate aplica in cazul partidelor politice. Dar in cazul in care in speta avem un partid politic ce in decursul activitatii se observa orentatii nazista sau comuniste, ce pedeapsa se aplica?Va multumesc
Mii de multumiri!!
Da. Problema este ca nu pot sa imi dau seama de un raspuns pentru prima parte a intrebarii care se refera la momentul aplicarii nu la momentul inceperii executarii.Intrebare luata din suportul de curs de anul II Drept Penal...
Buna seara! Am intalnit o intrebare pentru care ma chinui sa gasesc un raspuns..cel putin pentru prima parte."6. La ce moment se aplica si la ce moment incepe executarea pedepsei complementare a interzicerii unor drepturi?" Executarea stiu ca incepe dupa executarea pedepsei, dupa gratiere sau dupa prescriptie. Totusi ea cand se aplica propriu-zis?La ce moment?Va multumesc.