avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Activitate IOANIDE16

Activitate IOANIDE16

Eu am cautat in Pitesti si nu am gasit CCJ Arges, halal reclama din partea lor! Decat Valcea si Dambovita cred ca mai bine Bucuresti
Cred ca asa o sa fac, multumesc!
Nu, doar in Bucuresti dar asta nu inseamna ca atitia o sa ia examenul ci doar ca daca ar lua cu 100 sau macar 50 in plus fata de anul trecut am avea o sansa in plus! De obicei aceste zvoburi se adeveresc ca pana acum. Societatile civile au ramas fara carne de tun si inppa-ul fara cursanti care sa justifice salariile enorme ale profesorilor si baroul fara taxe.
Caut un indrumator consilier juridic definitiv membru ccj Bucuresti din Pitesti care sa ma ajute cu contractul dr indrumare!
Prin Baroul Bucuresti si prin UNIBUC se zvoneste ca anul acesta au nevoie de aproximativ 1100 de avocati stagiari asa ca pe cale de consecinta trebuie sa punem mana pe carte si sa ne incercam norocul cat mai multi!:D
Ceea ce e scris in paranteza ma deruteaza, cum e scris in formularea de pe UNBR!
Se refera doar la admiterea in profesie ca avocat stagiar a celor care s-au definitivat in alta profesie juridica si pentru avocatii stagiari care sustin examenul de definitivat in profesie? Este valabil si pentru cei care vor admiterea ca avocati stagiari? Nuuu!?
HOTÃRÂREA NR. 693
28 martie 2013
pentru modificarea şi completarea Regulamentului – cadru privind organizarea
examenului de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Naţional
pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor - INPPA (în vederea dobândirii titlului
profesional de avocat definitiv) şi de primire în profesie a persoanelor care au absolvit
examenul de definitivat în alte profesii juridice, adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR
nr. 4 din 08 iulie 2011
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Problema cu accesul in profesiile din domeniul juridic este gandita prost! Daca s-ar restrictiona numarul de absolventi de drept la 25-30 per promotie, cu conditii adevarate de admitere , examinare si licentiere, nu ne-am intalni cu cazuri in care se murdareste calitatea de jurist prin practicarea de diverse meserii necalificate. Dar doctrinarii au si ei nevoie de locuri de munca caldute si cui sa le vanda cartuliiile lor exagerat de scumpe. Poate cand copilul meu o sa aiba calitatea de licentiat in drept, nu o sa mai fie o problema de cantitate ci de calitate.:D Abia apoi putem vorbi despre adevarate concursuri de admitere!
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Dupa noul barem ar trebui sa tragem concluzia ca cei din comisia care a conceput subiectele sunt incompetenti si ca ar trebui inlocuiti sau ca sunt doar "prost organizati''?:DExamenele grila incep sa miroasa urat!(pentru cei care cunosc situatia de la licenta de la UNIBUC de anul acesta-niste pui de doctrinari au beneficiat de punctul bonus si au devenit absolventi de drept)AND THAT'S A FACT!!:foottap: