...da,va multumesc!Incurcate,caile Domnului,dar si gandurile unor femei!Sa va dea D-zeu,multa sanatate!
In urma partajului fortat,sustinut de administratorul unei firme la care am lucrat si imi pune in sarcina o suma de 5000 de euro,sotia a primit in lotul ei apartamentul ce e vizat in vederea executarii silite,ptr recuperarea datoriei,insa o obliga la plata unei sulte.Suntem in faza de recurs,deci nu e hotarare definitiva,inca.As vrea sa stiu,va rog,ca atunci cand sotia va primi hotararea definitiva ptr proprietatea apartamentului,poate sa-l vanda fara sa aiba acordul meu,ca sot?Va multumesc!E.Emil.
Desigur,nu am studii superioare juridice,ci de alta natura,dar,nu asta conteaza!As dori sa stiu,va rog,daca merita sa continui cu recurs si ce sa pretind in motivatia mea sau a sotiei.Va multumesc,din suflet!E.Emil.
Va multumesc!Dorinta mea ar fi sa ajung la o intelegere cu firma,care acum este delegata pentru insolventa"firmei "care m-a dat in judecata si care si-a permis sa fure peste 5 milioane de euro,ceva legat de TVA!.Totul este dat publicitati locale.Le-as plati esalonat.Desi,nu stiu cum mai iau banii,inapoi,pentru va vreau sa urmez cu procese prin care sa-mi demonstrez nevinovatis si in acelasi timp sa pun la dispozitia organelor de ancheta,penala,(ptr ca au deja 2 dosare),informatii care ar ajuta la infundarea acestor"! oameni de bine".Cu multa stima!E.Emil.
Va multumesc!Da,este o hotarare prin care instanta respinge "cererea reconventiala formulata de parata",prin care aceasta solicita,trecerea in proprietate a apartamentului!Dispune,sistarea starii de codevalmasie si ii atribuie ei,lotul 1,adica ap. in totalitate,obligand-o la sulta catre mine.Cu recurs.Ce e de facut?Cu deosebit respect!E,Emil.
Buna ziua!Ma aflu in situatia in care apartamentul unde locuiesc cu familia si un copil minor,sa fie scos la licitatie!Am in sarcina mea,o "paguba"adusa unei firme.unde am lucrat ca sofer pe camion,iar,ceva,sticla s-a prabusit sub ancorarea pe care am realizat-o,corect.I-am anuntat de calitatea proasta ,a coletelor,dar,...degeaba!Plecat fiind,in curse lungi,nu m-am putut apara,la fond,iar apoi,au castigat tot ce au vrut,ajutati si de naivitatea mea!Sant in faza cand pot apela la Curte de Apel,cu recurs la executare!Ce ma indrumati!?Va multumesc!Cu deosebit respect!E.Emil.
Buna ziua!Ma aflu in situatia executari apartamentului,proprietate comuna,unde locuiesc cu sotia si un copil minor.Toate acestea se petrec in urma unui proces,in care nu am fost lasat sa ma apar si executat ca atare.Sunt sofer de camion (T.I.R.),iar in urma prabusirii de marfa ambalata in colet de lemn putred,fapt ce l-am anuntat sefului ierarhic,adm. firmei ma poarta prin tribunale.Atat marfa,cat si camionul,circula in regim de asigurare internationala (C.M.R.)si nu vad de ce s-au indreptat impotriva mea atata timp cat mi-am facut datoria d.p.d.v. sl fisei postului.Ce pot sa fac,acum si dupa executare,intrucat,firma se afla in insolventa,dupa ce au fost gasiti cu frauda de cateve mil. de euro!!Curtea de Conturi face publica aceasta frauda,in presa judeteana!Va multumesc!E.Emil.