avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!Ma aflu in situatia executari apartamentului,proprietate comuna,unde locuiesc cu sotia si un copil minor.Toate acestea se petrec in urma unui proces,in care nu am fost lasat sa ma apar si executat ca atare.Sunt sofer de camion (T.I.R.),iar in urma prabusirii de marfa ambalata in colet de lemn putred,fapt ce l-am anuntat sefului ierarhic,adm. firmei ma poarta prin tribunale.Atat marfa,cat si camionul,circula in regim de asigurare internationala (C.M.R.)si nu vad de ce s-au indreptat impotriva mea atata timp cat mi-am facut datoria d.p.d.v. sl fisei postului.Ce pot sa fac,acum si dupa executare,intrucat,firma se afla in insolventa,dupa ce au fost gasiti cu frauda de cateve mil. de euro!!Curtea de Conturi face publica aceasta frauda,in presa judeteana!Va multumesc!E.Emil.
atit timp cit exista un titlu executoriu definitiv si irevocabil nu aveti cum sa impiedicati executarea silita. o puteti intirzia dar nu si impiedica executarea sa, daca creditorul staruie in desfasurarea procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii cu taxele si impozitele unui cim, platite de beneficiar Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua. E stabilita obligativitatea incheierii unui CIM in cazul administratorului. Dar daca se constata ca din iulie 2012, exista un contract PRESTARI ... (vezi toată discuția)
Organigrama unei societati comerciale Instantlife Instantlife Buna ziua! Este obligatorie realizarea, pastrarea, modificarea organigramei unei societati comerciale? Intreb asta, deoarece in litigiile de munca ... (vezi toată discuția)
Fise post Karmin Karmin Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)