avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate adisornicusor

Activitate adisornicusor

Răspuns la discuția transcriere proprietate
Se poate un raspuns mai pe intelesul oamenilor simpli.Pot transcrie proprietatea pe numele copilului minor ca sa nu pierd imobilul???
Multumesc
Ce varsta trebuie sa aiba un minor ca sa poata fie transferat pe numele lui o proprietate ( imobil ),si daca se poate face treaba asta.Mentionez ca s-ar putea ca o sa fiu executat silit si sa incerc sa nu las ca executorul sa-mi ia un alt imobil.
Multumesc
Am un cont bancar pe numele copilului care este minor ( 3 ani ),pe care am pus ceva banuti deoparte pentru zilele grele.S-ar putea ca o sa fiu executat silit,pe contul respectiv executorul poate sa-mi ia banii ???
problema este soldul momentan este de 59500 chf,iar imobilul se poate vinde cu maxim 36000 chf,asa ca oricum ramin dator cu o gramada de bani pe care ori cum no-sa pot plati in viata asta
Răspuns la discuția Poprire pe salariu
daca am inteles bine,numai si numai pe salariu poate sa faca proprire?
adica daca eu am un cont bancar la o alta banca la care pun deoparte ceva banuti, nu poate sa puna mana pe bani mei executorul ?
dar cred ca ma anunta executorul inainte sa vina sa preia imobilul,sau???
asta am inteles,dar eu vreau sa stiu cat mai pot sta in imobil pana sa fiu dat afara de executor.1-2 ani sau mai putin
Daca o sa am proprie pe salariu pentru credit ipotecar neplatit si platesc lunar pensie facultativa la o alta banca ,nu la care am avut creditul respectiv,pot sa ia banii din contul la care platesc pensia facultativa?
Am un credit imobiliar pe care nu mai pot plati deloc.Daca de luna asta nu mai platesc nimic la banca,in cat timp vin cei de la executor sa ne dea afara din imobil?
Am un credit ipotecar din 2008 pe 30 ani.Pana acum am platit foarte greu ratele dar am fost un bun platitor.Acum am o oferta sa plec in strainatate cu familia pe o perioada nedeterminata(minim 5 ani).Intrebarea mea este ca ,daca plec si nu mai platesc nici o rata de acum incolo ce se intampla,pot sa predau si cheile la imobil la banca ca nu ma mai intereseaza.Daca revin in tara peste 5-6 ani o sa fiu dator sau se prescrie datoria.
multumesc