avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont bancar copii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont bancar copii

Am un cont bancar pe numele copilului care este minor ( 3 ani ),pe care am pus ceva banuti deoparte pentru zilele grele.S-ar putea ca o sa fiu executat silit,pe contul respectiv executorul poate sa-mi ia banii ???
Cel mai recent răspuns: tudormarius , utilizator 23:12, 17 Iunie 2012
Dvs. ce drepturi aveti asupra contului respectiv?
Nu se poate atinge de un cont pe care nu sunteti titular
daca contul figureaza pe numele copilului dvs,iar dvs ca si parinte sunteti doar imputernicit,asupra contului executorul nu are niciun drept.succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont copil minor - poate fi supus executarii? tiberiu32 tiberiu32 Buna ziua, sunt tatal unui minor in varsta de 5 ani, parinte singur, si am avut probleme cu imposibilitatea de plata catre o banca, ce ulterior a cesionat ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adisornicusor adisornicusor Daca o sa am proprie pe salariu pentru credit ipotecar neplatit si platesc lunar pensie facultativa la o alta banca ,nu la care am avut creditul respectiv,pot ... (vezi toată discuția)
Blocare cont economii copii stmonica stmonica Buna ziua. Am deschise la o banca doua conturi de economii pe numele copiilor minori, eu fiind imputernicita pe aceste conturi. In cazul unei executari silite ... (vezi toată discuția)