avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONT COPIL MINOR - POATE FI SUPUS EXECUTARII?
Discuție deschisă în Executare silită

CONT COPIL MINOR - POATE FI SUPUS EXECUTARII?

Buna ziua, sunt tatal unui minor in varsta de 5 ani, parinte singur, si am avut probleme cu imposibilitatea de plata catre o banca, ce ulterior a cesionat contractul catre o firma de recuperare, ba mai mult a spus ca la ei figurez cu o restante. acum firma de recuperare si cu mine nu am ajuns la un acord comun si ma tot ameninta cu executarea silita. chiar i-am rugat sa o faca neavand nimic pe numele meu- mobil sau imobil. Momentan nu muncesc, am terminat somajul si caut de lucru. Am deschis acum jumatate de an un cont pentru copilul meu minor, in varsta de 5 ani, in care mai depun pe langa alocatia de stat si ceva in plus, de la parintii mei care muncesc in strainatate. Pot urmaritorii de la firma de recuperari sa se lege de contul copilului, chiar daca acesta este titular si eu sunt doar imputernicit? Eu figurez doar ca reprezentant al lui, acesta fiind minor, si sunt imputernicit. Va multumesc pentru timpul acordat.O zi buna
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:31, 9 Mai 2012
Din cate stiu din drepturile copilului , alocatia,pensie intrtinere minor nu se fac popriri.
Da, nu se pot atinge de banii copilului daca el este titularul de cont bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata creditului andreiusk andreiusk am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la vreo indeminizatie de crestere a copilului daca am locuit pana acum in strainatate? AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, In cateva luni trebuie sa nasc si m-am decis sa merg in Romania pentru asta. Acum, eu n-am mai locuit in Romania de vreo 5 ani, am lucrat si ... (vezi toată discuția)
Poprire cont? eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in cazul in care o banca a cesionat creanta catre o soc,recuperare creante,datele persoanei mai exista in baza de date a bancii?Mai ... (vezi toată discuția)