Buna ziua, ma numesc Vali si am 30 ani. Am venit in anglia sa lucrez pe mai multi bani si am nimerit sa ma cazez la un roman, ma obliga să-i platesc lunar chiria cu o lună înainte, acea lună ca fiind depozitul (garantia). Deoarece stie ca trebuie sa plec in romania nu vrea sa imi calculeze banii de pe depozit ca sa mii dea inapoi, cerundumi sa ii mai plătesc pe o lună înainte. Cum pot să-mi recuperez banii de pe depozit? Ce pot face? Va rog, ajutatima.
Buna seara, iubita mea a născut un copil acum 3 luni, cand a născut ma alungat de la ea si imi zice ca sa ii trimit bani, nu aveam bani atunci pe moment dar in 3-4 zile făceam si cand sa le trimit bani imi zice ca sa nu le mai trimit ca nu au nevoie de banii mei... Ma amenința in continuare ca ma cheamă la tribunal ca nu ma ocup de copil... Iubita mea a rămas insarcinata din concubinaj si nu am mai reusit sa ne casatorim civil... va rog frumos, sfatuitima cum pot scapa de amenințările iubitei si a părinților ei. Ea nu a vrut sa ma treacă în certificatul copilului ca a zis ca ii da statu bani pentru al crește ca nu are soț ... multumesc frumos...
Buna ziua, vreau sa infiintez un service IT fara angajati pentru ca am cunostintele necesare. Eu am 28 ani si am scoala profesionala terminata. As vrea sa stiu ce acte am nevoie, ce scoala si ce taxe am de platit petru acest service de computere?
Multumesc!!!
Implineste 21 ani in aprilie! Cred ca a mintito politistul de acolo...
Deci va trebui sa stam linistiti atunci...
Multumesc mult pentru aceste informatii!
Noi am plecat de la Bistrita-Nasaud am vrut sa ajungem la Piatra-Neamt si neam oprit la suceava, politia a luato de la suceava.
Ea mia zis ca ia luat amprentele de 2 ori la politia de la suceava si cand a ajuns la bistrita i lea luat iarasi. Dupa o saptamana mia zis ca are cazier. Doar atat stiu.
Dar daca ar avea acest cazier cum zice ea, ce ar putea sa faca?
Buna ziua! Acum 1 an am fost la o prietena...
A vrut sa vina la mine...
Am plecat amandoi fara sa le zica parintilor, a inchis si telefonul sa nu o sune nimeni.
A 2-a zi a fost data in urmarire generala, ia luat amprentele si ia facut cazier
As vrea sa stiu daca se poate scapa de el, se face pe un anumit termen termen sau ce ar putea sa faca?
:-/:-/:-/
:help:
Multumesc pentru ajutor
Buna ziua! Acum un an am fost la o prietena...
A vrut sa vina la mine...
Am plecat amandoi fara sa le zica parintilor, a inchis si telefonul sa nu o sune nimeni.
A 2-a zi a fost data in urmarire generala, ia luat amprentele si ia facut cazier
As vrea sa stiu daca se poate scapa de el, se face pe un anumit termen termen sau ce ar putea sa faca?