Buna seara. Stau la parterul unui bloc și nu am avut balcon am făcut o terasa din lemne. Din cite am înțeles îmi trebuie autorizație sau o hîrtie pt o construcție usoara. Mă poate ajuta cineva . Va rog și mulțumesc anticipat
Bună ziua. Pensia alimentara se plătește dacă copilul a trecut de 18 ani. Dar dacă merge la facultate tot trebuie sa primească pensie alimentara? Mulțumesc.
Buna seara. Am un prieten care sa căsătorit în constanta acum multi ani.. in urma căsnicie au rezultat 2 copii. Acu. 2 ani sau despărțit ea a plecat în Drobeta el a rămas în constanta. Anul trecut au avut proces pt a se stabili ca unul din copii rămîne la ea si unul la el. Acum el vrea sa divorteze numai ca poate divorțat numai in constanta ca acolo sau căsătorit. Numai ca ea nu vrea sa vina in constanta . Ce e de facut. Multumesc
Buna seara . M am separat de soțul meu de la sfîrșitul lui martie. As vrea sa divortez numai ca nu prea dispun de bani. Si nu vreau la notar. Vreau cu avocat pt ca vreau sa i se faca program la vizitarea copilului e inca mic si il da peste cap. Auzisem ca pot depune un dosar la judecătoriei si mi se da un avocat din oficiu. Asa e?
Si daca nu mai gaseste hotariarea?
Lui i se pare ca dupa 5ani e reabilitat. Zice ca erau aia 2 ani cu suspendare si cu 3 ani dupa se fac 5, dupa 5 ani ar trebui?
Nu sub supraveghere.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Buna seara. Am o intrebare poate ma ajuta cineva. sotul meu acum 4ani si ceva dupa ce a facut o prostioara sia patat cazierul. Pina acum pe unde a lucrat fara sa i se ceara cazierul insa acum i se cere. Reabilitarea se face parca dupa 5 ani, insa el face deabea in februarie5ani. Stie cineva daca se face mai devreme si cit costa?El a condus fara permis si sub influenta alcoolului si pe deasupra a fugit de politie. Deci ce spuneti sa reabilitat? a primit 2 ani cu suspendare. Multumesc anticipat.