Buna ziua,
Am cumparat in anul 2016 o masina in leasing, platind la societate taxa de mediu.Am solicitat societatii de leasing restituirea taxei deoarece ea este proprietarul masinii.
Aceasta a refuzat pe motiv ca eu trebuie sa fac toate demersurile la ANAF.
Ce trebuie sa fac in conditiile in care ANAF-ul mi-a respins cererea pt ca nu sunt proprietar?
O societate comerciala achizitioneaza apa rece (cota de TVA 9%).Aceasta societate incalzeste apa si o distribuie sub forma de apa calda.
Cu ce cota de TVA se va factura apa calda?
O societatea furnizoare de energie termica care emite facturi lunar si le incaseaza pe baza chitantelor, este obligata de la 1 martie sa emita bonuri fiscale?
Da, de cel individual era vorba.Nu este stipulat in contract un preaviz.Si avand in vedere ca am cerut cu acordul partilor, intrebarea mea este daca firma ma poate obliga sa stau 45 zile , fata de cele cerute de mine , adica 10 zile.
Am facut cerere superiorilor mei pentru incetarea contractului colectiv de munca cu acordul partilor,incepand cu 1 oct.
Se pare ca firma nu vrea sa-mi dea drumul si imi impune termenul de 45 de zile de preaviz.
Eu nu sunt de acord cu acest termen.Ce pot sa fac?