este vorba de inspector de specialitate grad II gradatie 2 - functie contractuala
Care este modalitatea de calcul corecta pentru un angajat intr-o institutie publica, functionar public sau personal contractual in 2016?
ex: angajat 2013 in functia de inspector, gradatie 2
sal de baza (1016 (Ordonanta 10/2008) x1,1(spor vechime)=1118
Incepand cu 01.07.2016 sal de baza minim brut pe tara este 1050.
Cu se aplica sporul de vechime incepand cu 01.07.2016?
La 1016 sau la 1050 lei?
In cazul modificarii salariului minim pe economie, daca exista o dispozitie in acest sens in cadrul institutiei (institutie publica), este nevoie si de incheierea unui act aditional la CIM pt personalul contractual sau este suficienta dispozitia prin care a fost modificat salariul minim?
Stiu ca are dreptul la 18 zile CO in anul 2015/
Dar, de exemplu, daca persoana respectiva solicita 7 zile de CO, se pot acorda aceste zile avand in vedere faptul ca este angajata de 2,5 luni?
Buna ziua,
De cate zile de concediu de odihna poate beneficia in luna mai 2015 un salariat angajat la 01.03.2015?
Multumesc
Si eu am gandit la fel. Parerile sunt impartite.
Buna ziua,
Care este salariul de baza brut al unui angajat contractual in cadrul unei istitutii publice in functia de inspector de specialitate gradul II, gradatie 1?
Salariu de incadrare este 1016 lei
Gradatie I = spor 5%
In contractul individula de munca la elementul "salariu" se specifica:
1.salariu de baza brut....
2.alte elemente constitutive:
a) sporuri...
..........
Care este salariu de baza brut al unui angajat bugetar inspector de specialitate gradul II, gradatie 1: 1016 lei sau 1067 lei?
Va pun aceasta intrebare deoarece mi s-a spus ca , la institutiile publice, sporul de vechime este inclus in salariul de baza odata cu
In conditiile in care potrivit art 153 din legea educatiei nr. 1/2011 diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga durata din perioada anterioara aplicarii celor 3 cicluri tip Bologna este echivalenta cu diploma de studii universitare de master in specialitate, o persoana care a a absolvit ciclul I de studii superioare , respectiv studii universitare de licenta, fara a absolvi si ciclul II (master),se considera a fi absolvent de studii superioare de scurta durata?
Dar eu cand transmit informatiile din REVISAL? Ziua de 28.02.2015 este zi nelucratoare.
Buna ziua,
Cu ce data se incheie un CIM la un nou angajator pentru a asigura continuitate , daca persoanei respective ii inceteaza CIM la vechiul angajator in data de 28.02.2015, aceasta zi fiind sambata.