avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul salariu personal contractual - institutie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul salariu personal contractual - institutie publica

Care este modalitatea de calcul corecta pentru un angajat intr-o institutie publica, functionar public sau personal contractual in 2016?

ex: angajat 2013 in functia de inspector, gradatie 2
sal de baza (1016 (Ordonanta 10/2008) x1,1(spor vechime)=1118
Incepand cu 01.07.2016 sal de baza minim brut pe tara este 1050.
Cu se aplica sporul de vechime incepand cu 01.07.2016?
La 1016 sau la 1050 lei?

Cel mai recent răspuns: martapopescu , utilizator 12:45, 26 Februarie 2016
este vorba de inspector de specialitate grad II gradatie 2 - functie contractuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de baza lunar brut martapopescu martapopescu Buna ziua, Care este salariul de baza brut al unui angajat contractual in cadrul unei istitutii publice in functia de inspector de specialitate gradul II, ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Aplicare spor vechime functionar public dariakarina dariakarina Buna ziua! Sunt functionar public intr-o primarie. M-am intors din crestere copil si am primit dispozitia de reluare a activitatii prin care mi se comunica ... (vezi toată discuția)