gigipopa a scris:
Incercati pe internet sa cautati - firme pentru evaluare riscuri si va alegeti ce doriti.
Depinde la ce riscuri va referiti. Daca doriti evaluare riscuri pentru securitatea si sanatatea in munca a lucratorilor sunt firme autorizate de catre ministerul muncii, in conformitate cu prevederile Legii nr. 319/ 2006, sa presteze activitati de prevenire si protectie, evaluarea riscurilor ssm fiind una din componente.
Conform altor legi specifice, pot fi autorizate firme care evalueaza riscuri financiare, riscuri economice, riscuri de asigurari, etc.
Este vorba de o evaluare a riscurilor pentru securitate si sanatate in munca, dar fiind vorba de o firma cu un singur angajat(eu),si cu risc minim(o sala de fitness, aerobic), nu mi-este clar daca trebuie sau nu sa ma adresez unei firme de consultanta, sau daca fac eu cursul de ssm, atunci eu fac totul,teoria si pratica, eu ma instruiesc singura,??este vorba de o cladire care nici macar nu face parte din categoria celor cu aviz de la ISU si pompieri, desi am trecut pe la ei mi-au dat hartii din care rezulta ca nu este necesar avizul lor.