avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligatia de restituire a somajului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligatia de restituire a somajului

Buna ziua.Cineva care a deschis o societate in 2011 si a beneficiat de somaj conform nu stiu carui articol ....(erau patru categorii care se incadrau:absolventii din anul acela,persoane peste 45 ani,...etc) si vrea sa inchida srl dupa 1 an de la infiintare, are dreptul, sau trebuie sa restituie somajul primit, in cuantum de 500 roni lunar????

Alte discuții în legătură

Drepturi de somaj Luminita3sep Luminita3sep Am fost angajata cu carte de munca prin conventia de la data de 16-08-2010,la varsta de 51 de ani.La data de 8-02-2012 am fost informata ca s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Litigiu ajofm redinciucconstantin redinciucconstantin am fost concediat miam gasit singur de munca si am apelat ag de somaj pentru a primi ajutoru de reintegrare fiind persoana peste 45 ani in acelas timp am ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj catalin_buzau catalin_buzau Lucrez intr-o companie cu CIM pe perioada nedeterminata. Am avut un conflict cu superiorul direct, si, mi s-a propus incheierea CIM pe cale amiabila, cu ... (vezi toată discuția)