Buna ziua,am depus o contestatie de poprire impotriva unui recuperator ,imprumut din 2006 la tribunal .
Am primit citatie cu prezentare pe 30 octombrie. Insa mai specifica ceva"cu un exemplar de pe intampinare cu mentiunea ca in termen de 10 zile de la comunicare sa formulati raspuns la intampinare;cu mentiunea de a depune pana la termenul de judecata stabilit,dovada achitarii taxei judiciare de tibru in cuatum de 315.31lei sub sanctiunea anularii -aveti posibilitatea de a formula cerere de ajutor public judiciar in termen de 5 zile de la comunicare precum si cerere de reezaminare impotriva modului de stabilire a taxei judiciare de tibru in termen de 3zile de la comunicare.;de a preciza motivele de fapt ale contestatie la executare."
Va rog daca ma puteti ajuta,trebuie sa fac vreun document la tribunal,sa platesc taxa sau doar sa ma prezint pe 30oct.
Multumesc
Multumesc de raspuns.Din pacate celalalte etaje erau ocupata si inca sunt.Dar am luat oricum o decizie,plec.Dar as vrea sa iau o masura legala impotriva ei fiindca mai sunt persoane care se tem de ea.
Buna ziua,
Am un salon de manichiura la etajul 2 al unui spatiu comercial in centrul Bacaului. La acelasi etaj 2, este o croitoreasa si o coafeza,in rest sunt standuri goale.Am un an de zile de cand croitoreasa ma chiunuie,(obtureaza intrarea in salon cu haine,stinge lumina,incuie usa principala dupa bunul plac,alunga clientii sau le comunica ca s-a desfiintat salonul,vorbeste urat,jigneste,posibil sa se ajunga si la violenta fizica) si mai nou coafeza s-a apucat de manichiura.Am montat camera fimat de curand si am vazut ca croitoreasa organizeaza programari pentru coafeza pe domeniul meu.Nu stiu cum sa procedez deoarece ma afecteaza financiar dar si emotional. Am discutat cu proprietarul spatiului dar nu-l intereseaza.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez deoarece ma simt hartuita.Cu stima.
Buna ziua,
am o nelamurire legata de plata orele suplimentare.
Am citit Codul Muncii si as vrea sa stiu daca am inteles corect.
Ex.am un salariu de 1459 ron ,lucrez 2 sambete pe luna si de Rusalii,cum ar trebui sa ma plateasca si daca mai trebuie sa-mi dea zile libere platite ?
Multumesc
Roxana Butnariu