avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate NanaAna

Activitate NanaAna

Răspuns la discuția Program de lucru
Ok asta am inteles dar daca el nu este de acord cu acest program ce se poate intampla?
Buna ziua!

Am si eu o intrebare despre programul de munca: sotul meu lucreaza curier la program de 8 ore iar mai nou sefii lui vor sa il treaca la program de 4 ore cu 4 ore adica sa lucreze diminetata 4 ore si seara 4 ore.
Ce se poa te intampla in cazul in care nu este de acord cu acest program?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Zile libere
multumesc pt raspuns
Discuție Zile libere
Buna seara!
Am si eu o intrebare legat de zilele libere: daca zilele de 25 si 26 decembrei sunt zile libere conform legii si in acele zile eu am liber de la munca, mai pot beneficia si ce cele 2 zile libere care mi se cuvin in fiecare saptamana. Multumesc!
Ce pot face in cazul in care demisia dat de mine nu este aceeasi cu cea care ajunge la sediu firmei, adica daca este modificata? Va mutumesc!
Buna ziua!
Am s eu o intrebare: pot trece pe o cerere de demisie k si motiv al plecarii din firma neacordarea concediului de odihna? Va multumesc
Inca o mica nelamurire mai am: concediu de odihna mi-l pot lua cand doresc eu sau doar cand doreste angajatorul? Multumesc
Eu ma refer la cela doua zile libere pe care trebuie sa le am in fiecare saptamana. L-am rugat sa imi dea si mie sambata si duminica liber dar nu a vrut desi l-am anuntat de la inceputul lunii mai ca am si eu nevoie de acel week-end liber.
Discuție Zile libere
Am si eu o problema la locul de munca "scumpul meu sef" nu doreste sa imi dea zile libere asa cum l-am rugat si eu(tinand cont k de o luna ii tot amintesc si tot imi zice k o sa se rezolve )dar vad k nu ma ia in seama de loc. ce este de facut ?cui ma pot adresa?