avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Activitate raduaurel

Activitate raduaurel

am fost eu la anaf pentru o adeverinta pentru taxa de poluare acum doua zile si mi s-a spus ca mai dureaza cam 15 zile pana se clarifica lucrurile pentru ca momentan''nu au aplicatie'' sa intre in bazele de date sa vada daca am recuperat sau nu taxa.asta dupa ce pierdusem mai bine de juma'' de zi cu r.a.r.-ul si pe la politie in pipera.legi inteligente date de oameni pe care ii intereseaza....
salut.din cate stiu inaintea timbrului de mediu se puteau inmatricula autoturismele daca se dadea statul in judecata deoarece taxa era ilegala.as dori sa stiu daca mai este valabil si pentru timbrul de mediu(noua forma a taxei de mediu). multumiri anticipate

[Mesaj editat - În forum nu se stabilesc relaţii profesionale între cei care întreabă şi cei care răspund.]
Salutari.sunt P.F.A. si am o mare dilema.cei de la asigurari ma pun sa platesc retroactiv cu 5 ani in urma taxele respective.problema este ca eu in acesti ani nu am realizat venituri in Romania.daca ma asigur in domeniul privat exista vreun risc?primesc amenda daca nu vreau sa platesc din urma?pentru ca nu cred ca e normal sa se intample asta.in alte perti nici vorba de asa ceva...si se mai vor si in europa.multumiri anticipate.
bine v-am gasit.am cumparat un scuter de 49 cm dar nu am factura la el.am contract de vanzare-cumparare,si o foaie pe care proprietarul anterior a obtinut-o de la r.a.r. in 2007 cand a cumparat scuterul.pe ea nu este trecut nici un nume,decat datele tehnice si seria caroseriei.as vrea sa aflu de ce am nevoie pentru a putea inregistra scuterul la primarie.va multumesc anticipat.
buna ziua.ma numesc radu sunt nou pe aici si am o problema f f grava.soacra mea a reusit sa piarda absolut toate actele de la o casa mostenita de la mama ei.cand spun TOATE ma refer si la chitantele de la curent ,apa,tot.unde as putea sa gasesc o copie a actului de proprietate sau a terenului proprietarului de drept pentru a putea deschide succesiunea.Mentionez ca ,casa se situeaza in cretesti langa bucuresti.va multumesc anticipat pentru raspuns.