avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inregistrare scuter 49cm
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inregistrare scuter 49cm

bine v-am gasit.am cumparat un scuter de 49 cm dar nu am factura la el.am contract de vanzare-cumparare,si o foaie pe care proprietarul anterior a obtinut-o de la r.a.r. in 2007 cand a cumparat scuterul.pe ea nu este trecut nici un nume,decat datele tehnice si seria caroseriei.as vrea sa aflu de ce am nevoie pentru a putea inregistra scuterul la primarie.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 14:25, 16 Iunie 2012
De ce nu intrebati mai bine la primarie. La unele nu este nevoie de nimic, de niciun act, iti da nenea primar numar imediat, ca la caruta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat gaby1987 gaby1987 in cazul in care am fost inselati de proprietarul unui magazin,in sensul ca yo am cumparat un bun cu,contract de vanzare cumparare si alta persoana a ... (vezi toată discuția)
Cumparat un moped fara acte valabile MihaiStaicovici MihaiStaicovici Buna ziua! Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta. Astfel, prin iulie 2009 am \"cumparat\" un scuter (second hand) al unei persoane pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Acte scuter ga6rie1a ga6rie1a fiica mea a cumparat un scuter in spania unde a facut actele la chestor cu fostul propietar,iar chestorul s-a ocupat de absolut totu,asa ca toate actele sant ... (vezi toată discuția)