avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate sebastian_27

Activitate sebastian_27

Răspuns la discuția Finantare sau creditare SRL
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns.

Da...am observat ca nu au un "apetit" pentru firmele nou infiintate din pacate:(

Singura solutie e sa am bani ca sa ma autofinantez, nu?

Sau un credit persoana fizica....
Buna ziua,

Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine.

Detin o firma in domeniul vestimentatiei (outlet )de sase luni.

Vreau sa imi finantez firma pentru aducere de marfa.

Imi puteti spune cum pot face asta, pe piata bancara nu imi acorda deoarece este prea recenta firma.

Fondurile europene s-au epuizat pe acest an din cate am discutat.

Am auzit de Programul Kogalniceanu, m-am informat preliminar.

Poate imi acordati si mie un sfat, o indrumare date fiind circumstantele.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta:)
Răspuns la discuția deschidere afacere
Multumesc tare mult:)

Sper sa am succes!
Răspuns la discuția deschidere afacere
Si nu am cursuri de calificare in domeniu patiserie-bucatarie-cofetarie, am studii universitare, post universitare si experienta in comert de aproximativ 4 ani
Răspuns la discuția deschidere afacere
Buna ziua,

Va multumesc frumos.

Doar produsul in sine e la fel ca si la franciza, sau cel putin asemanator.

Asadar pot incepe sa produc pe cont propriu, dar sa nu ma "ating" de ideile lor de promovare, marketing, spatiu si asa mai departe.

Pe mine ma intereseaza strict produsul, il pot produce eu si mai departe sa il comercializez?

Ce forma este mai buna? SRL, PFA, II, SRL-D.

Am 27 de ani, este prima firma.

Daca totul este ok, il pot produce si comercializa vreau sa trec deja la treaba.

Va mulumesc frumos si astept un raspuns cand puteti
Buna ziua,

Doresc sa deschid o mica afacere in domeniul patiseriei, insa se pare ca acesta idee a mea se mai regaseste si in alta parte sub forma de franciza.

Eu nu doresc franciza, care in primul rand este enorm de scumpa, pe mine ma costa mult, mult mai putin.

ce se poate intampla juridic in cazul in care doresc sa incep acesta afacere pe cont propriu, fara sa ma implic cu franciza respectiva.

va multumesc frumos
Discuție Intrebare
Buna ziua,

Doresc sa va intreb daca se poate incepe o afacere pe cont propriu , tinand cont ca afacerea exista deja sub forma de franciza.

Eu pot produse mult, mult mai ieftin fata de taxa de intrare a celor din franciza.

Ce se poate intampla daca pornesc pe cont propriu fara sa ii anunt pe cei in cauza?

Produsele sunt aproape la fel.

Multumesc
Ok...cum spuneti dumneavoastra,

Nu am reactionat pentru ca eram la lucru si ma concentram la vanzari.

la urma urmei dumneavoastra ma laudati in prima faza si apoi lansati acuze nefondate.

Eu va multumesc, stiu sa accept si critici, pentru un test de "maturitate" cati dintre copii de vasrya de 22 de ani au un tel sa isi achizitoneze un laptop si nu au bani? eu am mers si am lucrat fiind student in USA iar acolo am vazut altceva, am muncit si 18 ore pe zi, imi tremuau mainiile...iar acum un pustan are tableta si masina, si mai ceva,...eu la 18 ani nu am primit un bolid, am primit o bratara de aur placata cu numele parintiilor mei, asa ca stimata doamna, stiu ce inseamna sa muncesti, stiu ce inseamna sa iti doresti un lucru...va repet: nu ma cunoasteti!

Nu sunt meticulos in actiune, dar vreau decat adevarul, AM MUNCIT CINSTIT! si asa o sa fac in continuare spre deosebire de altii care au ce au si au facut ce au facut.

Sincer mai e mult pana departe stimata doamna, pana cand tara acesta se va maturiza si gandii la unison cu mine...dar paradoxal...AM ALES SA STAU AICI...si cu ce ma aleg? sunt dat afara...sunt hartuit...si pe deasupra sunt si imatur...chiar asa?

Multumesc.

P.S.: Adevarul intodeauna iese la suparfata! Fara masti si fara pudoare!

O seara buna...

Sper sa nu imi cenzurati acest mesaj....insa nu suport ideea de acuzatie nefondata si total neadevarata...atata timp cat nu ma cunoaste nimeni de aici, ci doar problema in sine,...vad ca reactia devine mai mult personala

========

Asa este stimate domn.

Multumesc pentru pertineta si claritatea dumneavoastra.

Imi cer scuze daca deranjez pe cineva, nu am o asemenea intentie...consider acest site de mare ajutor si mai ales sfaturile...insa e inadmisbil din punctul meu de vedere cand cineva te critica doar pe anumite considerente...dar ce sa faci asa este in lumea asta...poate chiar acum ma maturizez si vad ca poate locul meu nu este in acesta societate...am umblat in strainatate...si vad ca lumea zambeste si rade...nu e ca aici cand lumea merge la servici crispata si nefericita.

Nu e lapte si miere acolo. dar acolo chiar esti apreciat, vin si cu multe argumente traite de mine si de altii...asta nu inteleg aici...muncesti, esti loial, cinstit, corect si respectos si esti dat afara fara niciun motiv
SUNT O PERSOANA CARE STIE CE ISI DORESTE, DAR UN SINGUR LUCRU NU ISI DORESTE: SA INGREUNEZE SITUATIA
Buna ziua,

Am citit ce ati spus dumneavoastra.

Da...asa este si apreciez gestul dumnealui si gestul dumneavoastra de a ma ajuta, cred ca acesta a fost si scopul acestui site, nu?:)

Da...eu imi gasesc usor de lucru, problema e peste cine dau, daca lucrezi in sectorul vanzariilor nu e tocmai simplu, nu e un domeniu usor si placut.

Am avut sasa sa il descopar din facultate si din pacate pe acesta m-am format.

Insa anii au trecut, a venit "presupusa" criza, dar peste tot rasar vile si masini scumpe( iar eu am prioritate sa muncesc cinsitit si onest pentru a ajunge sa am macar o casa a mea, o famile si o viata linista).

Va rog sa imi dati voie sa va contrazic, nu sunt "miorlaieli si-o tragere de timp" e purul adevar, iar cine doreste sa le asculte, le asculta si ma ajuta cine nu este liber sa alega ce doreste.

Cred ca sunt matur mai mult decat altii la varsta mea, cred ca am trecut prin multe atat profesional cat si personal, insa repet NU AM AVUT TREABA CU JUSTITIA PANA ACUM SI DE ASTA IMI ESTE TEAMA!
DA...AFIRM ASTA, NU E CA LA DENTIST PENTRU MINE, SUNT UN OM CORECT CARE ISI VEDE DE TREABA LUI, INSA DIN PACATE AVEM PARTE IN ACESTA TARA DE MULTI OAMENI BINEVOITORI CARE VOR SA AI PARTE DOAR DE "BINE".

ASADAR VA ROG TARE MULT NU MA JUDECATI CA FIIND IMATUR, PENTRU CA NU STITI TOTUL DESPRE MINE, DACA DORITI VA POT OFERI NUMARUL MEU DE TELEFON SI PUTEM DISCUTA MULT DESPRE CE DORITI DUMNEAVOASTRA.

NU IMI ESTE FRICA DE RESPONSABILITATE, EU INTODEAUNA FUG SPRE EA, NU DE EA, INSA IN ACEST CAZ CHIAR AM NEVOIE DE O EXPERTIZA SI DE SFATURI.

CRED CA SUNT DESTUL DE EXPLICIT:)

REZUM TOTUL LA INTREBAREA IMATURA :SA IMI INDEPLINESC SARCINIILE NORMALE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? ADICA DACA IMI SPUN SA II SUN PE FOSTII MEI CLIENTI II SUN? SAU NU?

MULTUMESC PENTRU SFATURI SI PENTRU RASPUNSURI