avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate alijah

Activitate alijah

Va multumesc frumos pentru ajutor ! si ultima intrebare, comunicarea imi vine acasa?si daca da in cat timp dupa ce s-a afisat solutia pe internet?va multumesc
deci solutia in nefavoarea mea a fost publicata pe portal.just.ro la data de 20.12.2012 acum trebuie sa primesc ceva prin posta? sau in baza la ce se face recurs?in 15 zile de cand trebuie sa depun permisul de la data solutionarii?sau de la data cand primesc motivarea prin posta?
deci daca face recurs pot circula in continuare? sau la ce v-ati referit cand ati spus ca probabil ma vrea client si intr-un proces penal? va multumesc pentru raspuns
Buna ziua ! Astazi mi s-a afisat pe portal.just.ro solutia la contestatia depusa pentru suspendarea permisului: Solutie: Respinge plângerea ca neîntemeiata !
Avocatul mi-a spus ca este cu recurs, dar eu din cate stiu solutiile date la " anulare proces verbal de contravenţie" sunt definitive. Eu acum ce trebuie sa fac ca urmare a solutiei? Avocatul mi-a spus sa conduc linistit in continuare.
ok atunci daca, contestatia a fost depusa in luna Mai 2012 si daca pierd procesul, trebuie sa platesc cheltuieli de judecata?
Buna seara ! In data de 11.12.2012 am avut termen la judecatoria de care apartin la contestatia depusa pentru suspendarea permisului pe 90 de zile pentru viteza. Pe portal.just.ro la dosarul meu scrie urmatoarele :

" 11/12/2012 Amână cauza
Solutie: Pentru a se lua cunoştinţă de înscrisurile depuse la dosar
18/12/2012
Solutie: "

Intrebarea mea este : ce inseamna solutia :" Pentru a se lua cunoştinţă de înscrisurile depuse la dosar "

Avocatul care ma reprezinta spunandu-mi ca in pozele prezentate de IJP masina mea nu apare.
Răspuns la discuția Nu mai am voie sa conduc?
Am inteles va multumesc frumos !
cyan a scris:

puteti circula fara probleme pana la proces. hotararea judecatoreasca nu se mai comunica, solutia dispusa se urmareste pe portal.just.ro. hotararea din prima instanta in cazul plangerilor impotriva pv sunt definitive si irevocabile. nu veti mai avea posibilitatea sa promovati recurs.
daca pierdeti trebuie predat permisul in termen de 15 de la ramanerea hotararii judecatoresti definitiva si irevocabila.
din cate am vazut la o alta postare prin modificarea og2/2001 incepand cu 1 septembrie 2012 se platesc cheltuieli de judecata de catre cei care pierd procesul.

Deci eu acum pot sa conduc pana in decembrie cand se anunta verdictul chiar daca mi-a venit instiintarea aia acasa? Si cheltuielile de judecata in caz ca pierd le platesc daca am depus contestatia in luna Mai?
pai termenul este abia pe 11 decembrie.
Buna ziua, am o nelamurire pe data de 20.05.2012 mi`a fost suspendat permisul de conducere 90 de zile. Am depus contestatie, am scos certificat de grefa de la judecatorie si m-am dus cu el impreuna cu dovada de conducere la politia rutiere sa imi dea permisul pe perioada procesului(permisul mi l-au dat). Astazi mi-a venit prin posta cred ca instiintarea ca a expirat dovada de 15 zile si numai am voie sa conduc. Intrebarea mea este de ce am mai primit instiintarea asta daca eu am depus dovada la politie si mi-au eliberat permisul?