Buna ziua ! Astazi mi s-a afisat pe portal.just.ro solutia la contestatia depusa pentru suspendarea permisului: Solutie: Respinge plângerea ca neîntemeiata !
Avocatul mi-a spus ca este cu recurs, dar eu din cate stiu solutiile date la " anulare proces verbal de contravenţie" sunt definitive. Eu acum ce trebuie sa fac ca urmare a solutiei? Avocatul mi-a spus sa conduc linistit in continuare.
Probabil va doreste client si intr-un dosar penal avocatul dvs.Hotararea este definitiva dar este cu recurs.Daca nu faceti recurs hotararea ramane irevocabila prin nerecurare si trebuie sa predati permisul in 15 zile,daca depuneti recurs puteti circula in continuare.
deci daca face recurs pot circula in continuare? sau la ce v-ati referit cand ati spus ca probabil ma vrea client si intr-un proces penal? va multumesc pentru raspuns
deci solutia in nefavoarea mea a fost publicata pe portal.just.ro la data de 20.12.2012 acum trebuie sa primesc ceva prin posta? sau in baza la ce se face recurs?in 15 zile de cand trebuie sa depun permisul de la data solutionarii?sau de la data cand primesc motivarea prin posta?