avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere contravenþionalã respinsã
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere contravenþionalã respinsã

Buna ziua ! Astazi mi s-a afisat pe portal.just.ro solutia la contestatia depusa pentru suspendarea permisului: Solutie: Respinge plângerea ca neîntemeiata !
Avocatul mi-a spus ca este cu recurs, dar eu din cate stiu solutiile date la " anulare proces verbal de contravenţie" sunt definitive. Eu acum ce trebuie sa fac ca urmare a solutiei? Avocatul mi-a spus sa conduc linistit in continuare.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:39, 2 Ianuarie 2013
Probabil va doreste client si intr-un dosar penal avocatul dvs.Hotararea este definitiva dar este cu recurs.Daca nu faceti recurs hotararea ramane irevocabila prin nerecurare si trebuie sa predati permisul in 15 zile,daca depuneti recurs puteti circula in continuare.
deci daca face recurs pot circula in continuare? sau la ce v-ati referit cand ati spus ca probabil ma vrea client si intr-un proces penal? va multumesc pentru raspuns
Am inteles ca v-a spus sa circulati in continuare si daca nu ati declara recurs.Daca declarati puteti circula in continuare.
deci solutia in nefavoarea mea a fost publicata pe portal.just.ro la data de 20.12.2012 acum trebuie sa primesc ceva prin posta? sau in baza la ce se face recurs?in 15 zile de cand trebuie sa depun permisul de la data solutionarii?sau de la data cand primesc motivarea prin posta?
De la comunicare aveti 15 zile sa faceti recurs,iar permisul nu il mai depuneti asteptati sa se judece.
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2012
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Permis de conducere cercetasa cercetasa sotul meu a avut un accident cu masina i a fost ridicat permisul si amendat a dat politia in judecata si a recuperat permisul a castigat ... (vezi toată discuția)
Cerere respinsa judecatorie vlad_chirita_28 vlad_chirita_28 Buna ziua, pe data de 9 feb 13 am trecut pe rosu.M-a oprit politia si mi-a suspendat permisu pe 30 zile. Mi l-am recuperat facand contestatie. Vineri pe 10 am ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)