avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere contravenþionalã respinsã
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere contravenþionalã respinsã

Buna ziua ! Astazi mi s-a afisat pe portal.just.ro solutia la contestatia depusa pentru suspendarea permisului: Solutie: Respinge plângerea ca neîntemeiata !
Avocatul mi-a spus ca este cu recurs, dar eu din cate stiu solutiile date la " anulare proces verbal de contravenţie" sunt definitive. Eu acum ce trebuie sa fac ca urmare a solutiei? Avocatul mi-a spus sa conduc linistit in continuare.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:39, 2 Ianuarie 2013
Va multumesc frumos pentru ajutor ! si ultima intrebare, comunicarea imi vine acasa?si daca da in cat timp dupa ce s-a afisat solutia pe internet?va multumesc
alijah a scris:
comunicarea imi vine acasa?

Da, veţi primi comunicarea hotărârii judecătoreşti acasă. Potrivit art. 266, alin. (3) Cod procedură civilă, hotărârea se va comunica părţilor, în copie, în cazul când aceasta este necesară pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului.

alijah a scris:
si daca da in cat timp dupa ce s-a afisat solutia pe internet?

Nu există un termen anume de comunicare a hotărârilor judecătoreşti prevăzut în Codul de procedură civilă. După ce hotărârea va fi redactată, vă va fi comunicată. Redactarea durează mult, iar cauza principală a duratei mari este numărul foarte mare de litigii raportat la numărul mic de judecători şi de personal auxiliar de justiţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere cercetasa cercetasa sotul meu a avut un accident cu masina i a fost ridicat permisul si amendat a dat politia in judecata si a recuperat permisul a castigat ... (vezi toată discuția)
Cerere respinsa judecatorie vlad_chirita_28 vlad_chirita_28 Buna ziua, pe data de 9 feb 13 am trecut pe rosu.M-a oprit politia si mi-a suspendat permisu pe 30 zile. Mi l-am recuperat facand contestatie. Vineri pe 10 am ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)