avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare proces verbal de contraventie

Buna seara ! In data de 11.12.2012 am avut termen la judecatoria de care apartin la contestatia depusa pentru suspendarea permisului pe 90 de zile pentru viteza. Pe portal.just.ro la dosarul meu scrie urmatoarele :

" 11/12/2012 Amână cauza
Solutie: Pentru a se lua cunoştinţă de înscrisurile depuse la dosar
18/12/2012
Solutie: "

Intrebarea mea este : ce inseamna solutia :" Pentru a se lua cunoştinţă de înscrisurile depuse la dosar "

Avocatul care ma reprezinta spunandu-mi ca in pozele prezentate de IJP masina mea nu apare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:19, 13 Decembrie 2012
Probabil IPJ-UL a depus la dosar niste inscrisuri, iar avocatul dvs trebuie sa ia cunostinta de ele, sau invers-dv ati depus diferite acte doveditoare, iar IPJ-ul trebuie sa le studieze pana la termenul urmator, adica pana pe 18.12.2012
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
mihaibargaoanu, utilizator
ok atunci daca, contestatia a fost depusa in luna Mai 2012 si daca pierd procesul, trebuie sa platesc cheltuieli de judecata?
Daca partea adversa solicita prin intampinare cheltuieli de judecata ,instanta poate dispune hotarare prin care sa va oblige la achitarea de cheltuieli de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal alex_bogdan alex_bogdan Buna ziua.in data de 13.10.2008 am fost oprit in localitate unde viteza maxima era de 50km/h de un echipaj de la politia rutiera care mi-a adus la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Studiere proba video in arhiva tavitavi9323 tavitavi9323 La urmatorul termen de judecata ar trebui sa vizionez proba video in sala de judecata, in vederea lamuririi unui PV de depasire de viteza si a stabilirii ... (vezi toată discuția)