andreea_maria
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună seara! Îmi pare rău pentru.pierderea dvs.
În principiu, aveți următoarele variante:
- plangere la Colegiul Medicilor
- sesizare Comisia de Monitorizare și Competență Profesională pentru Cazurile de Malpraxis de pe lângă Direcția de Sănătate Publică
- plângere penală ucidere din culpă și neglijență in serviciu (pentru această ultima infractiune ar fi ceva discutii daca se va reține sau nu)
Buna ziua! Vin cu o intrebare complicata, din punctul meu de vedere.
In data de 28.01.1998, X a formulat cerere de reconstituire a proprietatii - despagubire, pentru o suprafata de teren extravilan.
In anul 2003 a primit raspunsul la cererea formulata, in sensul ca din suprafata solicitata (1,22 ha), a fost propusa pentru despagubire suprafata de 0,59 ha.
In anul 2004 X a decedat. Ulterior acestui moment, mostenitorul lui X a mers frecvent la Primarie, insa mereu i se spunea ca nu sunt fonduri.
Ce anume ar trebui sa faca mostenitorul lui X pentru a putea beneficia de despagubirea respectiva?
Multumesc
Faptul că a primit răspunsurile nu am cum să dovedesc, dar faptul că nu are studiile necesare (nici măcar un curs, nimic) e foarte ușor de dovedit, din punctul meu de vedere.
Bună seara!
X este angajat pe post de contabil într-un spital municipal, fără ca acesta să aibă studiile necesare (nici măcar pe departe). Acestuia i-au fost oferite răspunsurile la întrebările aferente examenului de ocupare a postului. Ce e de făcut în acest caz? Mulțumesc
In titlul marginal se vorbeste despre recunoasterea vinovatiei, iar in alin (1) se spune ca inculpatul poate declara savarsirea faptelor. Daca faptele respective, recunoscute de catre inculpat, nu sunt infractiuni, care e solutia, avand in vedere faptul ca in alin. (7) se spune ca instanta va pronunta condamnarea inculpatului? La fel, daca dupa admiterea cererii de judecata in cazul recunoasterii vinovatiei se constata ca fapta este prescrisa, ce se intampla?