avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate așa ceva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate așa ceva?

Bună seara!
X este angajat pe post de contabil într-un spital municipal, fără ca acesta să aibă studiile necesare (nici măcar pe departe). Acestuia i-au fost oferite răspunsurile la întrebările aferente examenului de ocupare a postului. Ce e de făcut în acest caz? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_maria , utilizator 18:51, 10 Noiembrie 2014
Puteti si dovedi cele sustinute???
Faptul că a primit răspunsurile nu am cum să dovedesc, dar faptul că nu are studiile necesare (nici măcar un curs, nimic) e foarte ușor de dovedit, din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere sng? nicole27 nicole27 Buna seara! Am ctv nelamuriri daca poate cnv. sa ma ajute...Eu am terminat fac. de geografie, ma pot inscrie la SNG? si daca da cum se procedeaza? ar trebui pe ... (vezi toată discuția)
Institutii care controleaza ºi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare? tudor12345 tudor12345 Va rog sa imi insiruiti institutiile care controleaza şi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii ... (vezi toată discuția)
Examen Gabi Stoica Gabi Stoica Buna seara,m-am înscris la un concurs pentru un post in cadrul ISU.Am făcut înscrierea în concurs și am aflat că trebuie să am studii medii ... (vezi toată discuția)