avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen

Buna seara,m-am înscris la un concurs pentru un post in cadrul ISU.Am făcut înscrierea în concurs și am aflat că trebuie să am studii medii economice.Mentionez că am studii superioare.Pot sa merg mai departe sa susțin examenul??
Cel mai recent răspuns: Gabi Stoica , utilizator 11:19, 16 Ianuarie 2018
Puteti merge, dar veti fi incadrata pe post cu studii medii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sigur ca va incadrati, important este sa fie economice.
Daca postul este pentru profil economic, sa zicem contabil, o persoana care a facut fizica nucleara sau inginerie aeronautica este putin probabil sa aiba si cunostinte economice necesare ocuparii postului, numai sa fi absolvit un curs de specializare.
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la concurs pe alta specializare Sârghi Laura Sârghi Laura Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu o îndrumare la următoarea problemă: o companie scoate la concurs un post de inginer chimist / chimist/ biochimist, iar ... (vezi toată discuția)
Examen contabil autorizat lidiahatos lidiahatos Eu am terminat Facultate de Stiinte Economice (de stat). un an am fost incadrata economist pe cartea de munca si 3 ani "asistent de cercetare economist in ... (vezi toată discuția)
Studii absolvite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, O cunostinta a lucrat o perioada pe studii generale; in 2009 a depus la dosarul personal la institutia unde lucreaza diploma de bacalaureat numai ... (vezi toată discuția)