avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Examen contabil autorizat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Examen contabil autorizat

Eu am terminat Facultate de Stiinte Economice (de stat). un an am fost incadrata economist pe cartea de munca si 3 ani "asistent de cercetare economist in management" (nu ma intrebati, contabila a ales asa), dar tot contabilitate am facut. In conditiile acestea eu mai pot sa-mi dau anul acesta examenul de contabil autorizat, stie cineva?
Multumesc
Lidia
Cel mai recent răspuns: CORYNA , utilizator 09:09, 8 August 2006
adeverinta cu: in perioada.... doamna a efectuat ludrari financiar-contabile. iese vechime, in felul asta, 4 ani. daca facultatea absolvita a fost contabilitate, te poti inscrie la expert contabil (vechime minima 3 ani), daca alta specializare (marketing, etc.) la contabil autorizat cu studii superioare (vechime minima 2 ani). termen maxim de inscriere: 10 iunie 2006.
DACA AM VECHIME DE 3 ANI CA SI CONTABIL DAR NU AM FACULTATE CI DOAR UN CURS DE CONTABILITATE DE 3.5LUNI POT DEVENI CONTABIL AUTORIZAT? SI DACA DA UNDE TREBUIE SA MA INSCIU SA DAU EXAMEN?
VA MULTUMESC
PENTRU A SUSTINE EXAMENUL DE CONTABIL AUTORIZAT PRINTRE ALTELE TREBUIE SA SE PREZINTE DOVADA CORESPUNZATOARE DIN CARE SA REZULTE CA SOLICITANTUL ARE PRACTICA IN SPECIALITATE DE CEL PUTIN 2 ANI DACA ARE STUDII ECON SUPERIOARE, DE CEL PUTIN 3 ANI IN CAUL IN CARE STUDII ECON MEDII, SI DE 5 ANI IN CAZUL IN CARE ARE STUDII IN ALT DOMENIU DECAT CEL ECONOMIC
PAREREA ME AESTE CA AI PUTEA SUSTINE EXAMENUL PT CONTABIL AUTORIZAT CU STUDII MEDII DAR NU AR STRICA SI O INTREBARE LA CECAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare contabil Ioana051 Ioana051 Buna ziua, In urma studiilor dobandite in cadrul facultatii de stiinte economice, profilul marketing, ma voi putea angaja ca si un contabil pt firme ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)