avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate katty70

Activitate katty70

In strainatate stiam ca procedurile sunt lente ,iar din partea statului roman e nevoie de o serie de formalitati,chiar prin punctele consulare se fac aceste demersuri.Stiu ca nu e chiar atat de simplu.Multumesc!
Multumesc!dar ceea ce vroiam sa spun este ca eu sunt in Anglia,nu am un contract de munca,nu detin acte!ce a depus la dosar este o hartie simpla pe care o poate scrie oricine nu e un act oficial!La care administratie financiara poate verifica,aici sau in Romania?Multumesc!
Buna seara!sunt casatorit,am o fetita si o relatie stabila si frumoasa cu familia mea.am cunoscut cu cativa ani in urma o femeie,iar din relatia noastra a rezultat in copil.am intretinut relatia si am avut grija financiar de copil.acum,mama fetei ma cheama in judecata pt.stabilirea locuintei minorei,solicita ca autoritatea parinteasca sa ii fie incredintata si respectiv 200 euro pa luna pt.fata pana 18 ani.a invocat art.398alin.1/art.487,488si 506 si la bani legea 207/2004.are la dosar certificatul de nastere a minorei si o asa zisa adeverinta de venit din tara in care muncesc(fara stampila,fara semnatura trimisa prin fax ,ii trebuia la gradinita,dar nu e oficiala)pur si splu se specifica ,ca lucrez la o firma pe o perioada nedeterminata,atat.nu scrie ce venit.in primul rand nu am acte si mu lucrez legal.ati dori sa imi spuneti ce sanse are in a obtine toate acestea.momentan nu am depus nimic in intampinare.am dovada faptului ca timp de trei ani am contribuit financiar si am comunicat cu mama si copilul.dar mama vrea niste bani in plus desi eu ii trimit mereu.multimesc mult!
Multumesc ca mi-ati deschis ochii!!!dar totusi custodia unica este foarte greu de obtinut,instanta nu are motive sa-i acorde lucrul acesta.eu sunt de acord cu aceasta situatie,dar nu ar trebui sa fiu de fata la proces?(ceea ce imi e imposibil pana in august)multumesc frumos!
Eu sunt stabilit in strainatate.Astazi,am primit telefon de la o fosta prietena(relatie)in urma careia a rezultat un copil.mentionez ca sunt casatorit si am un copil cu sotia mea!dumneaei,m-a rugat sa ii dau adresa mea de aici pentru ca urmeaza sa primesc o citatie din tara ,ea nedorind sa o trimita familiei mele pentru a nu crea probleme.am intrebat o ce reprezinta aceasta citatie,la ce ,pentru ce,iar dumneaei mi a spus ca nu trebuie sa ma prezint,deoarece ulterior voi primi o hotarare judecatoreasca prin care instanta v a hotara ca ea va avea drepturi depline asupra copilului,nu va mai avea nevoie de mine sa faca un pasaport,sa paraseasca tara etc.mentionez ca sunt trecut in certificatul de nastere,am trimis bani mamei in tot acest timp.imi puteti spune daca e posibil ada ceva?va multumesc!
Imi puteti sugera un articol de lege pe care as putea sa il studiez,referitor la problema mea?multumesc!!!
Sunt casatorit si am un copil cu unica si actuala mea sotie.cu ceva timp in urma am avut o relatie cu o femeie din care a rezultat un copil.Copilu a fost recunoscut de mine ,sunt trecut in certificatul de nastere ca tata.Copilul poarta numele mamei de familie!imi poate spune cineva ce drepturi asupra copilului are mama,dar si tatal?eu ca tata pot sa iau o hotarare in ce priveste copilul,respectiv parasitea tarii a mamei impreuna cu copilul?multumesc!!!