avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu_2012

Activitate claudiu_2012

Buna ziua,

Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

O zi buna.
CP
Buna ziua,

Doresc intreruperea/suspendarea contractului de munca pe o perioada de 12 luni din motive personale/lipsa echipamente.

Intrebarea mea este daca se poate face angajare in aceasta perioada ?
Daca nu angajare, care ar fi alta posibilitate de a fi platit legal in aceasta perioada, cu plata tuturor contributiilor: contract colaborare, prestari servicii, PFA ?

Multumesc,
CP.
Buna ziua,

Suntem un cuplu tanar, eu IT, ea medic rezident. Inainte de a ajunge la banca, ma intereseaza daca bursa acordata medicilor rezidenti, incepand cu 01.01.2014, se ia in calcul la venitul lunar realizat. Nu am gasit nimic nici aici pe forum...
Sper sa nu fie subiect dublat.
Multumesc.
Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu daca asta intra in contradictie cu serviciul... am voie, ce restrangeri, etc.
Daca da, presupun ca trebuie stabilit clar un cod CAEN pe care pot sa-l folosesc in conditiile in care activitatile IT desfasurate pot fi de la service pana la administrare retele, diagnosticare, etc.
Multumesc.
Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu daca asta intra in contradictie cu serviciul... am voie, ce restrangeri, etc.
Daca da, presupun ca trebuie stabilit clar un cod CAEN pe care pot sa-l folosesc in conditiile in care activitatile IT desfasurate pot fi de la service pana la administrare retele, diagnosticare, etc.
Multumesc.