avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bursa medici rezidenti - cum se calculeaza venitul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bursa medici rezidenti - cum se calculeaza venitul lunar pentru un credit bancar (prima casa)

Buna ziua,

Suntem un cuplu tanar, eu IT, ea medic rezident. Inainte de a ajunge la banca, ma intereseaza daca bursa acordata medicilor rezidenti, incepand cu 01.01.2014, se ia in calcul la venitul lunar realizat. Nu am gasit nimic nici aici pe forum...
Sper sa nu fie subiect dublat.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bursa medic rezident avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am intampinat o problema cu salarizarea si as dori ajutorul/sfatului cuiva capabil sa ma ajute. Sunt medic rezident si recent am ... (vezi toată discuția)
Bursa medici rezidenti ContSters338006 ContSters338006 Buna seara! Astazi am aflat ca bursa pentru medici rezidenti nu se mai acorda odata cu intrarea in vigoarea a Legii 153/2017 prin care se abroga OUG 103/2013 ... (vezi toată discuția)
Divort / pensie alimentara / custodie comuna CostyC CostyC Buna ziua, impreuna cu sotia am hotarat sa ne despartim. Avem un copilutz impreuna. Problema e ca sotia tot ma ameninta ca vrea sa obtina custodie totala (asa ... (vezi toată discuția)