avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate vio1958

Activitate vio1958

am citit un articol in libertatea
D in cate stiu eu dreptul la vot este garantat de constitutie pentru toti cetatenii ,
cu drept de vot .
.Vreau sa cred ca este o gluma=D>

Multumesc
As dori daca mi se poate raspunde la aceasta intrebare
explicatia am facut-o cand am pus intrebarea pe data de 2.07.2012
multumesc
Desi am inaintat dosarul pentru retrocedarea propietatii bunicii mele
care se afla in Cernauti respectiv UKRAINA .Am primit recent o scrisoare
prin care ni se cer biletele de tren ale bunicii mele pt a se dovedi ca intr-adevar
era refugiata.Imi venea pur si simplu sa rad ,pentru ca este de ras, ma intreb
cati din toti cei care si-au revendicat casele au depus biletele de tren de acum 50 de ani , oamenii fugeau de frica se mai gandea cineva la bilete?????fiecare a luat
ce a putut in acea noapte au inchis casele si au plecat .Bunica mea a lasat toata munca ei de o viata o casa,a ingropat in acea noapte ce avea de valoare.Bijuterii
bani etc.A luat insa actele casei care sunt cea mai mare dovada ca era propietara acestei case ,cunoastem cu totii ca UKRAINA de azi se afla pe un teritoriu furat care a apartinut ROMANIEI. Mi se pare stupid sa mi se ceara biletul de tren de acum 50 de ani si copie dupa cartea de identitate a tatalui meu
care nu are nici o legatura cu aceasta propietate deoarece este casa bunicii din partea mamei mele iar mama mea este divortata de foarte multi ani.Ce legatura are tatal meu cu aceasta proprietate??????? INTREBARE:
Oare mai exista vreo sansa de a intra in posesia acestei propietati,sau de a obtine contravaloarea acesteia????????????????
Desii rusii au dat foc documentelor existente in primarie noi avem actele acestei propietati si un document facut cu martori la notariat ca bunica mea a locuit in aceasta casa si ca au fost obligati sa o paraseasca deoarece acest teritoriu a fost ocupat de armata rusa.

Multumesc
Buna ziua,
Doresc sa fac partajul in urma divortului pronuntat in 27 aprilie 2008
acesta consta intr-un apartament cu 3 camere situat intr-un bloc construit
in anul 1962 in zona Stefan cel Mare Bucuresti.Cat costa si in cat timp se poate
rezolva?
Multumesc
Buna seara,
Am divortat fara a face partajul,respectiv 1 ap de 3 camere fostul sot nu contribuie la plata intretinerii si nici a impozitului de 4 ani .Suntem amandoi propietari, dupa divort
eu am plecat in strainatate muncesc si de 4 ani platesc cotele de intretinere si impozitul la acest apartament. In apartament locuieste fiul nostru singur fostul sot momentan locuieste in alta parte.Partajul nu l-am facut din cauza lipsei banilor,fiului nostru abia ii ajung banii pentru cheltuielile zilnice stim cu totii ce salarii au tinerii in romania.Asa ca eu sustin cheltuielile de intretinere si impozit ale acestui apartament. Intrebare: Exista vreo lege care ii poate anula dreptul la aceasta propietate prin simplul motiv ca nu vrea sa plateasca partea sa la cota de intretinere si nici la impozit? sau vreo lege care sa il oblige sa participe la cheltuielile acestui apartament? nu cred ca este corect ca eu sa platesc intretinerea si impozitul iar daca se va vinde acest apartament el sa isi ia doar banii