avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cetatenii aflati in strainatate trebuie sa plateasca ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cetatenii aflati in strainatate trebuie sa plateasca ca sa voteze??este o gluma proasta sau realitate???

D in cate stiu eu dreptul la vot este garantat de constitutie pentru toti cetatenii ,
cu drept de vot .
.Vreau sa cred ca este o gluma=D>

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 12 Iulie 2012
De unde ati luat aceasta informatie ???
am citit un articol in libertatea
Eu daca as vota ar trebui sa platesc trenul si tramvaiul, ca nu le pot deconta de la stat. Plus ca ar trebui sa imi reinnoiesc pasaportul romanesc, iar asta costa bani, plus ca dureaza niste luni.
Din cate cunosc, pana in prezent, nu exista un act normativ in vigoare care sa prevada asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Votul persoanei bolnave psihic cioatamircea cioatamircea Buna dimineata! Mama mea este bolnava psihic(dementa mixta),a fost internata intr-un spital de psihiatrie. La externare,eu am semnat ca raspund pentru ea.Va ... (vezi toată discuția)
Schimbare data nastere in buletin moniquea moniquea Este adevarat ca poti sa-ti schimbi anul si data nasterii in buletin conform unei ordonante de urgenta din iunie anul acesta? Citez un ziar: \"Camera ... (vezi toată discuția)