avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate agrippinna

Activitate agrippinna

Răspuns la discuția Hotarare AGA
despre ce lege este vorba?
Răspuns la discuția Hotarare AGA
hotararea despre care vorbesc si care vrem sa o ducem la indeplinire inainte de realizarea formalitatilor necesare la ORC se refera la distribuirea profitului in dividende. Este ok?
Discuție Hotarare AGA
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca se pot duce la indeplinire deciziile dintr-o hotarare AGOA inainte de indeplinirea formalitatilor necesare la Oficiul Registrului Comertului? Va multumesc.
Buna ziua. Am o sentinta investita cu titlu executoriu si vreau sa o duc la un executor in vederea inceperii executarii silite. Am inteles ca trebuie sa fac o cerere si sa platesc 2 taxe: una de 10 lei si una de 4 lei.. ok.. Va rog sa imi spuneti daca se incheie vreun contract cu executorul judecatoresc??
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Pt Daria11: eu abia de ieri m-am apucat de invatat si mai si lucrez pe deasupra.. deci mai e cel putin o colega de suferinta care abia s-a apucat de invatat :D..Sper din suflet sa fac fata, desi mi-e f greu sa imbin invatatul cu serviciul :(.. Mult spor :*..
Buna ziua. Referitor la profesia de grefier: am inteles ca esti obligat ca timp de 5 ani de zile sa ramai in sistem dupa intrarea la SNG. As putea ca in decursul celor 5 ani sa ma reorientez si catre profesia de avocat? Va multumesc