avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... referitoare la profesia de grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

referitoare la profesia de grefier

Buna ziua. Referitor la profesia de grefier: am inteles ca esti obligat ca timp de 5 ani de zile sa ramai in sistem dupa intrarea la SNG. As putea ca in decursul celor 5 ani sa ma reorientez si catre profesia de avocat? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:53, 11 Iunie 2012
da ,o data intrat la sng si absolvind incheiati un contract pe 5 ani daca intre timp va rasginditi aveti de achitat restul de suma ramasa echivalenta cu perioada de contract neexecutata .nu mai stiu cat este suma exacta pentru cele 6 luni de scoala dar veti primi informatii de la sng si va veti putea face calcule .bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor! sunt elevă in clasa a 10a si iau in considerare ... Maria.28 Maria.28 Buna tuturor! Sunt elevă in clasa a 10a si iau in considerare meseria de grefier. Din ce am aflat, poti urma scoala de grefieri imediat dupa liceu sau o poti ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)