avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare AGA

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca se pot duce la indeplinire deciziile dintr-o hotarare AGOA inainte de indeplinirea formalitatilor necesare la Oficiul Registrului Comertului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: agrippinna , utilizator 10:17, 26 Iunie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
hotararea despre care vorbesc si care vrem sa o ducem la indeplinire inainte de realizarea formalitatilor necesare la ORC se refera la distribuirea profitului in dividende. Este ok?
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
agrippinna, utilizator
despre ce lege este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea dividendelor eleoana eleoana va rog frumos sa imi spuneti care este termenul de prescriere in cazul dividendelor (ridicarii acestora) si nu termenul dreptului la actiunea in restituire asa ... (vezi toată discuția)
Profit nerepartizat sonya33 sonya33 buna ziua, am la 31.12.08 un profit de 45221lei la 31.12.09 ar trebui sa repartizez dividendele si sa fac plata impozitului pe dividende va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am preluat o societate al carei bilant la 31.12.2010 a fost intocmit de catre altcineva. Dilema mea este la PV AGA este specificat asa -profitul anului 2010 ... (vezi toată discuția)