Bună Dimineața.Vă rog ajutațimă și pe mine.Ieri după masă am fost oprit de un echipaj pentru neacordarea unei autovehicule ieșind de pe un drum unde nu am avut vizibilitate de o mașină care era oprită (parcată) pe trotuar (bordură).Totuși agentul conștient cu treaba asta mi sa suspendat permisul pe 30 de zile.Acuma eu fiind șofer profesionist și având mare nevoie de permis vreau să fac cerere și să mă duc la judecătorie. Am făcut și am scos poze unde se vede clar că nu am avut vizibilitate.Ce sfaturi îmi recomandați? Am șanse? Aștept răspunsuri.Cu stimă !
Bună.Acum câțiva ani mai bine zis de 8 ani am fost călcat de o mașină căruia conducător era beat la volan.Eu atunci am lăsat treaba în pace pentru că am avut multe probleme și eram și copil și nu am avut posibiltatea de umblat să rezolv treaba.Acuma aș vrea să știu dacă mai pot să fac și dacă am ceva șanse să fac ceva?? Eu atunci am fost călcat pe marginea drumului conduceam o fată acasă.Atunci Poliția mia spus să las treaba în pace pentru că și eu sunt devină pentru că nu mam deplasat pe partea corespunzătoare și nu am avut nici vestă reflectorizantă....Acuma vreau să știu dacă pot să apelez la un avocat pentru ajutor cu toate documentele ce le am păstrat de atunci.Mulțumesc.Cu stimă
Problema e ca eu maine plec!!Mă puteţi îndruma un pic mai detaliat dacă vă rog!Cum pot transmite acest lucru catre instanta si ce documente trebuie?Oare pot sa las citatia la cineva si sa anunte el?
Buna ziua.Vă rog foarte mult sa mă ajutaţi,in legătura de întrebarea mea.
Am primit astăzi o citaţie că peste 2 săptămani trebuie să mă prezint în calitate de martor la o instanţă unde eu nu pot sa mă prezint nicicum,pentru că eu mâine plec la lucru în străinătate şi nu am posbilitatea de a întoarce pe această dată.
Întrebarea mea ar fi că ce mi sar putea întămpla?E problemă mare dacă nu mă prezint?
În citaţie scrie:În cay de nepreyentare nejustificată urmare a citării sau sustragere de la primirea citaţiei,o persoană poate fi adusă în faţa instanţei de judecată pe baya unui mandat de aducere.(mă găndesc asta stiţi)