Bună.Acum câțiva ani mai bine zis de 8 ani am fost călcat de o mașină căruia conducător era beat la volan.Eu atunci am lăsat treaba în pace pentru că am avut multe probleme și eram și copil și nu am avut posibiltatea de umblat să rezolv treaba.Acuma aș vrea să știu dacă mai pot să fac și dacă am ceva șanse să fac ceva?? Eu atunci am fost călcat pe marginea drumului conduceam o fată acasă.Atunci Poliția mia spus să las treaba în pace pentru că și eu sunt devină pentru că nu mam deplasat pe partea corespunzătoare și nu am avut nici vestă reflectorizantă....Acuma vreau să știu dacă pot să apelez la un avocat pentru ajutor cu toate documentele ce le am păstrat de atunci.Mulțumesc.Cu stimă
Da, in astfel de cazuri trebuie actionat in timp util.
Pe de alta parte, daca ati fi avut o culpa exclusiva, ceea ce eu nu pot sa stiu nu ati fi castigat procesul.
Trebuia sa fi apelat la avocat in perioada aceea si nu acum.
Din pacate, sunt multi oameni care vor sa apeleze la avocat atunci cand nu se mai poate face nimic.
Problema cu alcool
caius190
Buna ziua as avea si eu o intrebare.In data de 1 mai 2009 am fost la iarba vrede cu prietenii si cam pe la ora 23 am condus masina mea personala si fiind drum ... (vezi toată discuția)