In cadastru , in autorizatia de construire(avem casa construita si intabulata din 2008) si restul actelor detinute de mine(contract vanzare-cumparare) eu am acces direct din drumul de exploatare, drum care a disparut in planurile actuale.
Buna ziua,
in 2007 am cumparat un teren cu drum de acces(drum de exploatare).
Acum, vecinul mi-a blocat accesul pe drum deoarce este in proprietatea lui acel teren.
Cum s-a putut ca in cadastru+alte acte cand am cumparat sa fie drum acces si ulterior sa fie improprietarit vecinul?
Acum intru pe proprietatea mea ptin curtea unui alt vecin.
Ce pot face?
Pe cine sa dau in judecata? Primaria?
Multumesc !
Adica sa platesc cei 28 euro rovinieta si sa contest executarea si cei 4oo de ron pe care imi cere executorul sai ii platesc.
Vreau sa inteleg ce ar platesc daca fac contestatie.
Da unde sa platesc cei 28 euro,ca executorul imi spune sa-i plaesc tot lui.
Contestatia se poate trimite prin posta?
Multumesc ! Care este termenul de prescriptie la executarea silita?
Pot contesta si amenda in sine? Procesul verbal de contraventie?
Unde depun contestatia ? Exista un sablon ptr redactarea acesteia?
Multumesc
Buna ziua,
in martie 2012 am primit o amenda de Rovinieta, fara semnatura agentului constatator.
Am platit ce era la stat, dar nu am platit la CNADNR.
Acum, in Noiembrie 2016, imi vine o executare silita de la un executor cu data mai2015.
Mai pot face ceva? Contestatie sau altceva?
Multumesc,
Isabelle Anton
Buna ziua, intre proprietatea mea ci cea vecina(pe o latura de 50 ml) exista o bucata de teren de latime 4 ml liber. La cadastru nu este inregistrat. De curand, vecinul a inceput sa-si darame gardul si sa-si intre pe aceasta fasie de teren dintre gardurile noastre.
Cui apartine legal acest teren?
Are dreptul ca el sa ocupe aceasta bucata de teren?
Multumesc,
Si in cazul cenzorului supleant, raspunderea este aceeasi ?
Chiar daca nu am fost renumerata ptr functia ce cenzor ?
Buna ziua, In iulie 2007, sub indrumarea sefui, si sub deviza"este doar o formalitate", am mers la notar si am semnat ptr un mandat de cenzor (la o alta firma de-a lui) valabil 6 luni.Nu am mai semnat nici un alt act ulterior si nu s-a mai vb despre asta. Acum, o firma de insolventa, cheama firma intr-un proces penal si implicit si pe mine in calitate de cenzor. Care este raspunderea mea? ce mi se poate impune?
Va multumesc