avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Madxwell

Activitate Madxwell

Buna ziua,
Am incheiat cu o persoana un contract de inchiriere imobil legal cu inregistrare profit la ANAF
Ca in multe cazuri acestia nu si-au platit toate consumuriile si datoriile in asa fel incat dupa achitarea din garantie a cheltuielilor mi-a mai ramas o luna neachitata asociatie bloc ultima din contract 15Ian - 15Feb afisata la avizierul blocului in Martie pe care acestia refuza sa o mai achite.

Din documentatia mea pe internet poate gresesc acest contract e titlu executoriu ??? Ma pot duce la un avocat sau executor pentru a rezolva problema asta direct ???care e procedura ? Si tot odata serviciile celor implicati se pot imputa chiriasilor din punct de vedere financiar sa le achite ei???

Multumesc
Buna Ziua
As dori sa achizitionez un teren in vederea construirii unei case .
Care este procedura complecta spre finalizarea tranzactiei ? pamantul este parcelabil - cine se ocupa de achitarea parcelarii ??? vanzatorul sau cumparatorul ?cotele pentru parcelare sunt unice la nivel de tara pe mp sau in functie de zona ? si as mai dori ca terenul cumparat sa-l trec direct in proprietatea unei rude aflate in afara tarii , ce fel de act/imputernicire sa solicit ?
Buna Ziua
Apelez la acest forum in lipsa de cunostiinte legate de platile fectuate catre Asociatia de Locatari de care apartin ; in urma problemelor avute cu presedintele asociatiei de care apartine blocul meu ( mentionez ca asociatia are in componenta un singur bloc momentan )as dori sa stiu daca este posibil ca toate darile mele totale lunare ca si locatar al blocului sa fie achitate la o alta asociatie sau de ce nu primariei . In asa fel incat sa mi achit tot ce achit actualei asociatii ; in alta parte .
Va multumesc si astept cu interes un raspuns in problema mea .