avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate izabella84

Activitate izabella84

Discuție Custodie comuna
am o nelamurire . in cazul custodiei comune , unul din parinti poate duce copilul la psiholog ( desi nu sunt probleme) fara acordul celuilalt parinte? multumesc
Răspuns la discuția custodie comuna
va multumesc pt raspuns, m-am mai linistit
Discuție custodie comuna
buna ziua ! am o nelamurire, eu sunt divortata, am un copil de 3 ani si 6 luni si am custodie comuna cu tatal lui. de un an locuiesc in concubinaj cu altcineva si copilul meu este preluat de la gradinita de parintii concubinului meu, eu lucrand doar de dupa masa. acum sotul ma amenita ca va veni cu hartii care sa interzica luarea copilului de altcineva in afara de noi 2. sunt legi in acest sens? multumesc
Buna ziua ! As dori o sugestie de rezolvare a urmatoarei probleme : sunt divortata de sotul meu de trei ani si acum el m-a dat in judecata pentru custodie comuna a copilului si un program de vizita aberant (4 zile pe sapt la el). in tot acest timp el ma urmareste, ma suna si ma ameninta ca va face tot ce elegal si ilegal ca sa ma distruga, o sa ma saraceasca cu procesele si nu o sa am liniste niciodata. a contactat online toti prietenii mei incercand sa afle informatii despre mine si in plus imi aduce mereu injurii. ma simt amenintata, am ajuns sa imi fie teama sa merg cu copilul pe strada. ce as putea face in acest caz? va multumesc
Răspuns la discuția expertiza judiciara dupa divort
multumesc frumos pentru raspuns
buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema : sunt divortata de un an iar domiciliul meu din timpul mariajului a fost in casa socrilor. in timpul in care am locuit acolo s-au adus diverse imbunatariri casei ( zugraveli, faianta, conducte gaz etc) de catre membrii ai familiei mele. eu am parasit acel imobil la 3 luni dupa finalizarea lucrarilor, as vrea sa stiu daca pot cere o despagubire pt munca depusa si daca se poate face prin acord amiabil sau trebuie efectuata o expertiza judiciara. multumesc